fbpx
    Super User

    Super User


    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    שלום לכם, אנו בביוקאר מומחים לגבי הנדסת מזון מכללת תל חי. תוכלו לאתר באתר האינטרנט מידע על הפיתרונות של הצוות שלנו, ולברר ‏כיצד באפשרותנו לסייע לכם.
    אנו נדאג שתשיגו הנדסת מזון מכללת תל חי והכל על פי החוק ובצורה מסודרת וכמובן ע''פ חוקי התברואה. חוץ מרישוי עסקים צוות ביו-CARE אפילו מספקים ייעוץ לבטיחות מזון, ועורכים בדיקות תברואה במטבחים בעזרת מעבדה.

    חברת ביו-CARE מתמחה במתן רישוי לעסקים וייעוץ בנושא בטיחות מזון במטבחים.
    התהליך שנעבור על מנת לקבל הנדסת מזון מכללת תל חי ומה חשוב לדעת * דבר ראשון הכרחי לחשוב על מספר אלמנטים קריטיים. קודם כל לקבל קצת אינפורמציה על תברואת מזון, המזון שאנחנו אוכלים הוא שיהיה אחראי לבריאות של כל אחד מאיתנו, וזו הסיבה שקריטי לבדוק אותו ולאשר שאין בו חומרים המסוגלים לגרום לקלקול קיבה. את הדגימה אנחנו מממשים בעזרת מעבדות מיקרוביולוגיות ורק לאחר שנקבל את התשובות יש ברשותינו מידע איך לדאוג לנושא כמיטב יכולתינו.
    * אחרי שהבנו קצת על מזון כדאי שכל אחד יבין שאם הוא ברצינות רוצה מידע לגבי הנדסת מזון מכללת תל חי אז הכרחי לו לגשת למומחים, המומחים שלנו ידעו לחפש את כל הפתרונות עבורך ולהעניק לך אותם.
    * משתוקק להקמת עסק? אם זה באמת מה שאתה חולם עליו אז כדאי לדעת כמה אלמנטים: מומלץ לבנות את העסק במהירות האפשרית במטרה לחסוך אפשרות שבה אתם עוסקים בצורה לא חוקית. לאחר שפתחנו את תיק העוסק וטיפלנו בכל הניירת אפשר להמשיך. קריטי להבין שעדיף למנוע דחייה של פתיחת העסק כיוון שדבר זה עלול להביא לקבלת תביעות משפטיות ואפילו סגירה בכח של העסק ע''י בתי המשפט. רק לאחר שטיפלנו בכל זה ניתן לצעוד לשלב הבא להיתעסק בנושא האוכל. במידה ואתם מעוניינים בעסק למכירת אוכל אז קיימים המון טיפים שהכרחי להכיר לפני, מומלץ להשיג אישור משרד הבריאות בשביל להקים עסקי מזון. במידה והירהרת אם העסק שהקמת מחויב באישור אז התשובה תהיה: כן. עסקי מזון צריכים שיהיה להם רישיון על מנת לתפקד.
    * מחפשים בדיקת מעבדה? צוות ביו-CARE ידע להשיג את מדגמי המזון, לבחור את המעבדות ואופן הבדיקה ולמסור לכם תוצאות מקצועיות שישקפו את המצב. צוות ביוקאר מומחה למציאת בעיות תברואת מזון באוכל. ידוע שבשביל מסעדה צריך אישור וזה מדוע כדאי לדעת שכדי שלא להיסתבך בתקלות בהמשך הדרך הכרחי כבר עכשיו להשיג את הרישיון ממשרד הבריאות, כי היה ובשנים הבאות אדם יגיש תלונה על העסק שלכם אתם תהיו בבעיה גדולה.
    * מחפשים מישהו שיתמוך בכם אפילו בשיפוץ? ב-ביו-CARE יכולים לסייע לעסק שלכם לגבי הבירוקרטיה מול החוק. אנחנו נדע להשיג עבורכם היתר בניה ונבנה בעבורכם תוכניות להיתר בניה.
    העצות של ביוקאר - הנדסת מזון מכללת תל חי *הקימו את העסק שלכם במהירות כדי שלא תמצאו מצב שאתם עובדים בצורה לא חוקית. *אל תקלו ראש בהשגת היתר עסקי מזון - אתם עלולים להיתקל בצרות במידה וידווחו עליכם שאתם עובדים בלי אישור. *אם אנחנו מעוניינים לשפץ הכרחי להשיג תמיכה ממקצוענים כך יסייעו לכם בכל שלב ושלב.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    כח אדם לעסקי מזון

    עסקי המזון הולכם ומשגשגים בעידן המודרני, ואם בעבר מזון היה בסך הכול כזה ששורדים באמצעותו ומקיימים עימו את הגוף הרי שהיום הוא תרבות שלימה. יש אין סוף מסעדות שנפתחות כל הזמן ואין סוף תוכניות בישול, תוכניות ריאליטי על מזון ועל בישול ואפייה ועיסוקים רבים אחרים סביב הטרנד הזה. היום להיות שף זה נחשב לא פחות מלהיות עורך דין ולהיות קונדיטור זה יותר מרופא. אם גם אתם רוצים להיכנס לתחום המזון יש אין סוף אפשרויות שלא כולן מחייבות הכשרה קודמת, וזו בהחלט אופציה מצויינת להתקדם בחיים ולהתפרנס בכבוד.

    לא חייבים הכשרה מוקדמת!

    כח אדם לעסקי מזון הוא לא תמיד כוח אדם שעבר הכשרה מוקדמת. ראשית, יש טבחים ושוטפי כלים כמו גם סדרני סחורה ועוד תפקידים רבים אחרים שלא דורשים שום דבר מעבר לניסיון שנרכש עם הזמן, אך מעבר לכך יש גם אפשרות להתחיל מקטן ולגדול. יש לא מעט שפים וקונדיטורים שהתחילו את דרכם כשוטפי כלים או בכל תפקיד עזר אחר במטבח מוסדי כלשהוא או במסעדה, ולאט לאט הם צברו ניסיון והתקדמו בעבודה. כמובן שבמהלך הזמן טוב לעבור הכשרות וקורסים בשביל להעשיר את הידע ואת הרמה המקצועית אך בסופו של דבר מדובר בכישרון שיש או אין אותו.

    למצוא כוח אדם מתאים

    אם אתם מחפשים כח אדם לעסקי מזון ולא משנה אם זהו מטבח של מוסד כלשהוא או מסעדה ואתם לא יודעים איפה למצוא, תוכלו לחפש בעסקים מקבילים אחרים שמעסיקים בחלקיות משרה או לפרסם ברשת. סביר להניח שאם תנאי העבודה שאתם מציעים הוגנים לא יהיה לכם קשה למצוא עובדים מתאימים. אחד מהדברים שצריך לתת עליהם את הדעת הוא מציאת עובדים אמינים, כאלו שניתן לסמוך על המילה שלהם וכאלו שניתן לסמוך על העבודה שלהם. הסעדה של אנשים רבים היא מורכבת והיא דורשת זריזות וראש גדול, אך היא גם דורשת עבודה מסודרת ונקייה.

    עסקי המזון הולכים ופורחים וזה בדיוק הזמן להיכנס אליהם למי שרוצה להתפתח ולמי שרוצה למצוא עבודה כיפית ומתגמלת.


    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118
    מה היא הדרך הנכונה לעבוד עם המזון הגולמי במטבח? כיצד יש לשמור את הבשר? האם מותר להקפיא בשר טרי? כל זאת ועוד בכתבה להלן: בטיחות המזון במטבח מבחינה מיקרוביאלית, כימית וגופים זרים מושפעת רבות מדרך הטיפול והאחסון של המזון. סוגי הסכנות העלולות לפגוע בבטיחות המזון במטבח: מיקרוביאלית – נובעת מחיידקים ורעלנים, יכולה להגיע ממזון גולמי, ניקיון לקוי, זיהום צולב ועוד מזהמים. זיהום מיקרוביאלי במזון במיוחד של חיידקים מחוללי מחלות (פתוגנים), עלול לגרום למחלות מעיים ואף להרעלות קשות בקרב הסועדים. כימית – נובעת מחומרים כימים שהגיעו למזון בדרכים שונות כגון: אחסון חומרי הניקיון בסמוך למזון ומשטחי העבודה. נוכחות של חומרים כימיים במזון עלולה לגרום להרעלה חמורה. גופים זרים – גוף זר במזון הוא כל מה שלא נכלל במנה המיועדת, ויכול לכלול קיסמי שיניים, ברגים, נעצים, זכוכיות וכד'. יש לשמור על אחסון כלי העבודה במקום המיועד, עבודה על משטח נקי מפריטים שלא קשורים להכנת המנה, אחסון של חפצי העובדים בארון נעול ולא במדפים מעל משטחי העבודה וכד'. נוכחות של גופים זרים במזון עלולה לגרם לפציעתם של הסועדים ואף לחנק. מכל האמור מעלה לגבי סוגי הסכנות לבטיחות המזון נובע כי טיפול במזון מהווה גורם חשוב בשמירה על מזון איכותי ובטיחותי לסועדים. טיפול לא נכון במוצר גולמי לדוגמא, ירקות או בשר טרי, יכול להוביל לזיהומים של מוצרים שונים ומשטחי העבודה במטבח. מבין שלושת גורמי הסיכון לבטיחות המזון, טיפול לא נכון במזון גולמי יגרום בד"כ לסכנה מיקרוביאלית. להלן המלצות לטיפול במוצרים הגולמיים העיקריים במטבח: בשר וירקות. ירקות גולמיים – הירקות מגיעים מהשדה ובתוך כך מכילים מגוון רחב של חיידקים, חלקם מחוללי מחלות כגון חיידק הליסטריה. לכן יש לנהוג משנה זהירות בירקות עם הגיעם למטבח. יש להקצות ולסמן בשלט אזור מיוחד לאחסון הירקות הגולמיים. יש להקפיד על חיטוי הירקות לפני השימוש בהם או אחסונם במקרר המכיל מזון אחר. כמו כן חיתוך הירקות הגולמיים יעשה על לוח חיתוך המיועד למטרה זו בלבד. צעדים אלה באים בכדי למנוע מעבר של חיידקים המגיעים עם הירקות לתוך המטבח, למשטחי העבודה ולמוצרי מזון אחרים במיוחד כאלה שלא יעברו טיפול חום. בשר – בשר (הכוונה גם לעוף/דגים ו"פירות" ים) הינו אחד המוצרים הרגישים ביותר מאחר והוא עשוי רובו מחלבון, הוא מהווה קרקע מזון מצויינת להתרבותם של חיידקים, במיוחד חיידקים מחוללי מחלות. לכן בבשר יש לנהוג לפי כללים ברורים ואין לסטות מהם ע"מ להבטיח איכות מיקרוביאלית טובה ומניעת זיהומים. בשר טרי המגיע למטבח אסור להקפיא (מסיבה שאציין מיד), ניתן לשמור אותו בקירור (4 מעלות) למשך שלושה ימים בלבד עד לשימוש. מדוע אסור להקפיא בשר טרי? מאחר והבשר הטרי מגיע עם מטען לא מועט של חיידקים. בהקפאה החיידקים לא נהרסים אלא פעילותם מופסקת. כמו כן ההקפאה במקפיא רגיל היא יחסית איטית וגורמת להיווצרותם של גבישי קרח בין סיבי הבשר, דבר הגורם להרס סיבי הבשר. לאחר ההפשרה החיידקים ממשיכים להתרבות, אלא שכעת יש להם חלבון זמין בשפע עקב ההרס של הסיבים וכך קצב התרבותם גדול בהרבה מזה שבבשר טרי. התוצאה – בשר מקולקל תוך זמן קצר!!! בשר קפוא המגיע למטבח ניתן לשמור במקפיא (לשים לב לפג התוקף המופיע ע"ג האריזה) או להפשיר במקרר ע"ג רשתות, ללא האריזה ועם תבנית לקליטת הנוזלים מתחת לרשת. אין להקפיא בשר מופשר שוב מהסיבה המוזכרת מעלה. אין להפשיר בשר מחוץ למקרר וכן לא בתוך אמבט מים/כיור, מאחר וזוהי דרך המעודדת התרבותם המהירה של החיידקים שנמצאים בבשר. מאחר והבשר מגיע עם מטען לא מבוטל של חיידקים והוא מהווה חומר גלם טוב להתרבותם המהירה, יש לנקוט בצעדים שונים ע"מ שחיידקים אלה לא יעברו למקומות אחרים במטבח. לשם כך יש לאחסן את הבשר במקומות מופרדים ממזון אחר במקרר/מקפיא, יש להקצות לוחות חיתוך יעודים לבשר נא/עוף/דגים ו"פירות" ים, יש לנקות היטב את משטח העבודה, הסכינים ולוחות החיתוך בגמר העבודה ולא להשתמש במטליות רב פעמיות המכילות בתוכן חיידקים לרוב ומפיצות אותם לכל הבא במגע. אמנם טיפול בחום ממושך הורס את החיידקים בבשר והירקות, אך טיפול לא נכון במזון הגולמי יכול לגרום לזיהומים משניים העלולים להגיע למוצרים שאינם עוברים טיפול בחום ,כגון סלטים קרים ומכאן אל הסועדים הדרך קצרה.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    היי, אנו בביוקאר מומחים לגבי מעבדת מזון כיתה ט. ניתן למצוא באתר אינפורמציה רבה על הפיתרונות של הצוות שלנו, ולברר ‏במה יש לנו אפשרות להועיל לכם.
    הצוות שלנו יוודא שתקבלו מעבדת מזון כיתה ט וכל זה בהתאם לחוק ובצורה מסודרת וכמובן בהתאם ל- תקנות התברואה. בנוסף לרישוי עסקים צוות ביו-CARE אפילו מספקים ייעוץ לבטיחות מזון, ועורכים בדיקות תברואת מזון בעסקי מזון באמצעות המעבדה.

    חברת ביו-CARE עוסקת במתן רישוי לעסקים וייעוץ בנושא בטיחות מזון במסעדות.
    העצות שנוכל לספק לכם 1. הקימו את העסק כבר בהתחלה על מנת שלא תופתעו בסיטואציה שאתם עובדים בצורה המנוגדת לחוק. 2. אל תזלזלו בהשגת רישיון מכירת מזון - אתם עלולים להיות בבעיות במידה ויוודע לרשויות שאתם פועלים בלי רישיון. 3. במידה ואתם רוצים לערוך שיפוץ כדאי לקבל עזרה ממקצוענים ככה יסייעו לכם בכל שלב ושלב.
    התהליך שנצטרך לעבור כדי להשיג מעבדת מזון כיתה ט ומה חשוב לדעת - בתור התחלה חשוב לשמור במחשבה כמה אלמנטים בעלי חשיבות. בתור התחלה לדעת מעט מידע על תברואת מזון, המזון שאנו מכניסים לפה הוא שיהיה אחראי ליכולות הבריאותיות של כל אחד מאיתנו, וזו הסיבה שקריטי לדגום אותו ולאמת שאין בו חומרים שעלולים לגרום לבעיות עיקול. דגימה זו צוות ביוקאר מממשים באמצעות מעבדות מיקרוביולוגיות ורק לאחר שנאסוף את התשובות תהיה ברשותינו אינפורמציה באיזה אופן לדאוג לנושא בצורה הכי טובה.
    - דבר שני קריטי שכל אחד ידע שבמידה והוא ברצינות רוצה מידע לגבי מעבדת מזון כיתה ט אז חשוב לו לפנות למומחים, המומחים של ביוקאר יכולים להשיג את כלל הפתרונות עבורך ולמסור לך אותם.
    - מעוניין להקים עסק? במידה וזה בכנות מה שתרצה אז כדאי לדעת כמה דברים: כדאי לבנות את העסק מראש על מנת לשלול מצב שבו אתם פועלים באופן לא חוקי. לאחר שפתחנו את העסק ודאגנו לכל הניירת אפשר להיתקדם. חשוב להיות מודע לכך שעדיף למנוע השהייה של פתיחת העסק היות וזה עלול לגרור תביעות משפטיות וכן סגירה בכח של העסק מטעם בתי המשפט. רק אחרי שטיפלנו בכל הנ''ל נוכל להמשיך לסדר את נושא האוכל. אם אתם מעוניינים בעסק בתחום האוכל אז ישנם כמה אלמנטים שהכרחי לדעת מעכשיו, מומלץ לקבל רישיון משרד הבריאות בשביל להקים עסקי מזון. במידה ולא היית בטוח אם העסק שיש לך מחויב ברישיון כעת ברור שהתשובה תהיה: חיובית. עסקי מזון מחוייבים בהיתר בשביל לפעול.
    - רציתם מעבדות מזון? אנחנו נדע לקחת את הדגימות, לקבוע לגבי המעבדה ואופן הבדיקות ולמסור לכם תוצאות מקצועיות שיציגו את המצב. צוות ביוקאר מתמחה למציאת זיהומי תברואה במסעדות. ברור שבשביל מסעדות נדרש רישיון ובגלל זה כדאי להבין שכדי שלא להיסתבך בצרות אחר כך הכרחי כבר עכשיו לקבל את הרישיון, כיוון שהיה ובשנים הבאות מישהו יגיש תלונה על העסק אתם תהיו בצרה ענקית.
    - רוצים מישהו שיסייע לכם אפילו בשיפוצים? בביוקאר יכולים לסייע לכם בכל הבירוקרטיה מול רשויות החוק. אנו נדע להשיג עבורכם היתר לבנות ונכין למענכם תוכניות לאישור בנייה.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    היי, כאן בחברת ביוקאר מספקים פיתרונות לגבי תברואן מוסמך משרד הבריאות. תוכלו לראות פה באתר מידע רב על הפיתרונות של הצוות שלנו, ולהבין ‏כיצד באפשרותנו לעזור לכם.
    הצוות שלנו יוודא שתשיגו תברואן מוסמך משרד הבריאות והכל על פי החוק ובצורה מסודרת וכמובן ע''פ תקנות התברואה. בנוסף לרישוי עסקי מזון אנחנו אפילו מתמחים בייעוץ לבטיחות מזון, ומתמחים בביצוע בדיקות איכות מזון בעסקי מזון באמצעות מעבדה.

    חברת bio care מומחית בהסדרת רישוי עסקי או ייעוץ לגבי בטיחות מזון במטבחים.

    השלבים שנצטרך לעבור על מנת להשיג תברואן מוסמך משרד הבריאות ומה חשוב לדעת

    * בתור התחלה מומלץ לחשוב על מספר כללים חשובים. קודם כל לקבל טיפה רקע בנושא זיהום ומזון, המזון שאנחנו מכניסים לפה הוא אשר יהיה אחראי לחוסן הבריאותי של כל אחד מאיתנו, וזה מדוע מומלץ לבדוק אותו ולוודא שלא קיימים בו דברים לא בריאים. את הדגימה אנו עושים בעזרת מעבדות מזון ורק לאחר שיהיו ברשותינו התשובות תהיה ברשותינו פרטים באיזו צורה לדאוג לזה בצורה הכי טובה.
    * דבר שני עדיף שכל אחד מכם יבין שבמקרה שהוא ברצינות מעוניין ב- תברואן מוסמך משרד הבריאות אז קריטי לו לדבר עם מקצוענים, המקצוענים של ביוקאר יודעים לחפש את מיטב האפשרויות למענך ולהעניק לך אותם.
    * רוצה לבניית עסק? במידה וזה באמת מה שאתה מחפש אז עדיף לדעת כמה אלמנטים: כדאי לפתוח את העסק כמה שיותר מהר במטרה למנוע סיטואציה שבה אתם עוסקים בצורה שבניגוד לחוק. אחרי שפתחנו את התיק במס הכנסה ומעמ וטיפלנו בכל הניירת נוכל להמשיך. כדאי להבין שמומלץ להימנע מעיכוב של פתיחת העסק כיוון שזה יכול לגרום לכנסות או סגירה בכח של העסק מצד החוק. רק לאחר שדאגנו לכל זה נוכל להיתקדם לסדר את נושא התזונה. אם אתם רוצים עסק בתחום המזון אז ישנם מספר טיפים שחשוב להכיר מעכשיו, חשוב להשיג רישיון ממשרד הבריאות בשביל לפתוח מסעדה. במידה ולא היית בטוח האם העסק שיש לך חייב היתר כעת ברור שהתשובה היא: חיובית. מסעדות חייבים להשיגרישיון כדי להיתקיים.
    * חיפשתם בדיקות מעבדה מיקרוביולוגית? מומחה שלנו ידע להשיג את הדגימות, לקבוע לגבי המעבדות וסוג הבדיקה ולהנפיק לכם תוצאות מדוייקות שישקפו את המצב. הצוות שלנו מתמחה במציאת זיהומי תברואת מזון במסעדות. ידוע שבשביל עסק מזון יש צורך בהיתר וזו הסיבה שעדיף להבין שבשביל שלא להיסתבך בצרות בשלבים יותר מאוחרים הכרחי כבר עכשיו לקבל את ההיתר ממשרד הבריאות, כיוון שאם בשנים הבאות מישהו יגיש תלונה על העסק שלכם אתם תהיו בבעיה רצינית.
    * מעוניינים בשירות שיעזור לכם גם בשיפוץ? בביוקאר נוכל לסייע לעסק שלכם בכל האישורים של רשויות החוק. אנחנו נשיג בעבורכם אישורי בניה ונקים עבורכם תוכניות להיתר בניה.
    התובנות של ביוקאר - תברואן מוסמך משרד הבריאות 1. פיתחו את עיסקכם בהקדם בשביל שלא תיגררו למצב שבה אתם עובדים בצורה המנוגדת לחוק. 2. אל תזלזלו בבקשת אישור למסעדה - אתם עלולים להיתקל בצרות אם יוודע לרשויות שאתם פועלים ללא היתר. 3. אם אנחנו רוצים לערוך שיפוץ עדיף לקבל עזרה מחברה מקצועית כך יסייעו לכם מהתחלה עד הסוף.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
      אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון  

     

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים       הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח       בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח       טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

           

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

           

    לקוח סמוי

           

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     

     
    היי, אנו בחברת ביוקאר מתמחים במעבדת מזון אבו כביר. אפשר לאתר באתר שלנו פירוט רב על הפיתרונות של הצוות שלנו, ולבדוק ‏במה ביכולתנו להועיל לכם.
    הצוות שלנו ידאג שתשיגו מעבדת מזון אבו כביר והכל חוקי ובאופן מסודר וכמובן ע''פ חוקי משרד הבריאות. חוץ מרישוי עסקים הצוות שלנו גם מספקים בטיחות מזון, ומבצעים בדיקות תברואה במטבחים באמצעות מעבדה.

    חברת ביו-CARE מומחית במתן רישוי עסקים או ייעוץ בנושא מזון במטבחים.
    העצות שנוכל לספק לכם *הקימו את עיסקכם בהקדם על מנת שלא תופתעו במצב שאתם עובדים בדרך לא חוקית. *אל תזלזלו בהשגת אישור עסקי מזון - אתם עלולים להיתקל בבעיות במידה ויוודע לרשויות שאתם ללא רישיון. *במידה ואתם רוצים לערוך שיפוץ קריטי לקבל תמיכה ממקצוענים בדרך זו יסייעו לכם מהתחלה עד הסוף.
    התהליך שנעבור בשביל לקבל מעבדת מזון אבו כביר ומה חשוב לדעת - דבר ראשון כדאי לדעת מספר כללים חשובים. בתור התחלה לקרוא מעט מידע על זיהום ומזון, המזון שאנו ניזונים ממנו הוא שיהיה אחראי לבריאות שלנו, וזו הסיבה שמומלץ לדגום אותו ולאמת שלא קיימים בו דברים שאינם בריאים. את הבדיקה הצוות שלנו מבצעים בעזרת מעבדות מזון אחרי שיהיו ברשותינו התשובות תהיה ברשותינו אינפורמציה באיזו צורה לדאוג לנושא בצורה הכי טובה.
    - דבר שני קריטי שכל בעל עסק יבין שאם הוא ברצינות מחפש מעבדת מזון אבו כביר אז כדאי לו לפנות למקצוענים, המומחים של ביו-CARE ידעו לקחת את כל הפתרונות למענך ולמסור לך אותם.
    - רוצה לבניית עסק? אם זה בכנות מה שאתה מחפש אז מומלץ להבין כמה אלמנטים: מומלץ להקים את העסק במהירות האפשרית במטרה לחסוך מצב שבו אתם עובדים בצורה לא חוקית. לאחר שהקמנו את התיק במעמ ומס הכנסה וטיפלנו בכל הבירוקרטיה ניתן לעבור לשלב הבא. כדאי לדעת שחשוב לסכל עיכוב של פתיחת העסק בגלל שזה יכול לגרום לתביעות משפטיות וכן סגירה בכח של העסק ע''י החוק. רק אחרי שדאגנו לכל הדברים ניתן לצעוד לשלב הבא לדאוג לנושא התזונה. במידה ואתם שואפים להקים עסק למכירת אוכל אז ישנם הרבה דברים שהכרחי להבין מראש, הכרחי להשיג אישור מהמדינה על מנת למכור מזון. במידה ולא היית בטוח אם העסק שהקמת מחויב בהיתר כעת ברור שהתשובה תהיה: כן. עסקים למכירת מזון מחוייבים בהיתר כדי להיתקיים.
    - התעניינתם בדיקות מעבדה? אנחנו נדע לקחת את הדגימות, לקבוע לגבי המעבדות וסוג הדגימה ולהנפיק לכם תשובות מדוקדקות המציגות את הבעיות. צוות ביו-CARE מומחה למציאת תקלות תברואת מזון באוכל. ברור שלעסק מזון צריך היתר ובגלל זה מומלץ לדעת שכדי לא להיסתבך בתקלות אחר כך מומלץ כבר מעכשיו לקבל את הרישיון, כי אם בעתיד לקוח יתלונן על העסק שלכם אתם תהיו בבעיה גדולה.
    - מעוניינים במישהו שיעזור לכם גם בשיפוץ? אנחנו יש לנו את היכולת לסייע לעסק שלכם בכל הבירוקרטיה של רשויות החוק. אנחנו נשיג עבורכם אישורי בניה ונקים בשבילכם תוכניות להיתר.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    שלום לכם, פה בביו-CARE מומחים לגבי מעבדות מזון נשר. תוכלו לראות פה באתר אינפורמציה רבה על השירותים שלנו, ולדעת ‏איך אנחנו יכולים להועיל לכם.
    אנחנו נוודא שתשיגו מעבדות מזון נשר והכל חוקי ובאופן מסודר וכן על פי תקנות הבריאות. מעבר לרישוי עיסקי צוות ביוקאר אפילו מספקים ייעוץ לבטיחות המזון, ועורכים בדיקות תברואה במטבחים ע''י המעבדות.

    חברת ביו-CARE עוסקת בקבלת רישוי עסקי לגבי בטיחות מזון בחדרי אוכל.

    השלבים שנעבור בכדי לקבל מעבדות מזון נשר ומה חשוב לדעת

    - דבר ראשון הכרחי לדעת מספר דברים קריטיים. בתור התחלה לקבל טיפה רקע לגבי בטיחות מזון, המזון שאנו ניזונים ממנו הוא שיהיה אחראי ליכולות הבריאותיות שלנו, וזו הסיבה שחשוב לבדוק אותו ולוודא שלא קיימים בו חיידקים. בדיקה זו צוות ביו-CARE מממשים בעזרת מעבדה לבדיקת מזון ורק אחרי שיהיו ברשותינו התשובות יש ברשותינו מידע כיצד לדאוג לזה בצורה הכי טובה.
    - לאחר מכן קריטי שכל בעל עסק יבין שבמקרה שהוא ברצינות מחפש מעבדות מזון נשר אז קריטי לו לדבר עם מומחים, המומחים של ביו-CARE יודעים לקחת את מיטב האפשרויות עבורך ולמסור לך אותם.
    - שואף לבניית עסק? במידה וזה בכנות הדבר שתרצה אז כדאי להבין כמה אלמנטים: ראוי להקים את העסק מהר ככל הניתן בשביל למנוע מצב שבו אתם עוסקים בדרך לא חוקית. לאחר שבנינו את התיק במס הכנסה ומעמ ודאגנו לכל הניירת נוכל להמשיך. כדאי להבין שהכרחי למנוע דחייה של בניית העסק היות ודבר זה עלול להביא לקבלת כנסות ואף סגירה בכח של העסק ע''י רשויות החוק. אך ורק אחרי שטיפלנו בכל הנ''ל אפשר לצעוד לשלב הבא להיתעסק בנושא האוכל. במידה ואנו מעוניינים בעסק למכירת אוכל אז קיימים הרבה טיפים שעדיף לדעת מראש, חשוב שיהיה לך היתר משרד הבריאות בשביל להקים עסקי מזון. במידה והירהרת האם העסק שיש לך צריך רישיון כעת ברור שהתשובה היא: כן. מסעדות צריכים שיהיה להם רישיון כדי לפעול.
    - רציתם בדיקת מעבדה? מומחה שלנו ידע לקחת את הדגימות, לבחור את המעבדה וזן הבדיקות ולהנפיק לכם תוצאות מקצועיות שישקפו את המצב. צוות ביוקאר מומחה למציאת זיהומי תברואת מזון במסעדות. ידוע שבשביל מסעדה יש צורך באישור ולכן כדאי להבין שבשביל שלא להיתקל בצרות בהמשך הדרך כדאי כבר מהרגע להשיג את ההיתר, כיוון שאם בעתיד אדם יתלונן עליכם אתם תהיו בבעיה גדולה.
    - מחפשים שירות שיסייע לכם גם בשיפוץ? אנחנו יכולים לטפל לכם לגבי ההיתרים מול החוק. אנחנו נשיג למענכם גרמושקה ונכין לכם תוכניות להיתר בניה.
    התובנות שלנו - מעבדות מזון נשר *בנו את עיסקכם במהירות על מנת שלא תגיעו למצב שהינכם עוסקים בצורה שהיא בניגוד לחוק. *אל תנהגו בפזיזות בהשגת רישיון עסקי מזון - אתם יכולים להיתקל בצרות אם יוודע לרשויות שאתם ללא רישיון. *אם אנחנו מעוניינים לשפץ חשוב לקבל סיוע מחשברה איכותית בדרך זו ייעצו לכם בכל שלב ושלב.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    היי, אנחנו בביו-CARE מספקים פיתרונות לגבי טכנולוג מזון עצמאי. אתם יכולים לראות באתר שלנו אינפורמציה רבה על המומחיות של הצוות שלנו, ולהבין ‏כיצד יש לנו אפשרות לעזור לכם.
    אנו נוודא שתקבלו טכנולוג מזון עצמאי והכל בהתאם לחוק ובאופן מסודר וכן בהתאם ל- תקנות התברואה. מעבר לרישוי עסקים המומחים שלנו גם מספקים ייעוץ לבטיחות מזון, ועורכים בדיקות תברואה במטבחים בעזרת המעבדות.

    ביו-CARE עוסקת בהסדרת רישוי עסקים וייעוץ לבטיחות מזון במטבחים.
    השלבים שנעבור על מנת לקבל טכנולוג מזון עצמאי ומה חשוב לדעת - דבר ראשון קריטי לשמור במחשבה מספר כללים קריטיים. הדבר הראשון הוא לדעת מעט מידע על בטיחות מזון, המזון שאנחנו ניזונים ממנו הוא זה שיהיה אחראי ליכולות הבריאותיות של כל אחד מאיתנו, ולכן עדיף לבחון אותו ולהבטיח שאין בו חומרים שיכולים לגרום לבעיות עיקול. בדיקה זו צוות ביו-CARE עושים בעזרת מעבדות מזון לאחר שיהיו ברשותינו התוצאות יש ברשותינו מידע באילו דרכים לדאוג לזה כמיטב יכולתינו.
    - דבר שני חשוב שכל אחד יבין שאם הוא ברצינות מחפש טכנולוג מזון עצמאי אז הכרחי לו לגשת למומחים, המומחים שלנו יכולים לחפש את כלל הפתרונות עבורך ולהעניק לך אותם.
    - משתוקק לבניית עסק? אם זה בכנות מה שאתה רוצה אז חשוב לדעת מספר דברים: מוטב לפתוח את העסק במהירות האפשרית על מנת לסכל סיטואציה שבה אתם פועלים בצורה לא חוקית. אחרי שבנינו את תיק העוסק וטיפלנו בכל הבירוקרטיה נוכל להיתקדם. קריטי להבין שקריטי למנוע עיכוב של בניית העסק כי דבר זה יכול לגרום לדוחות ואפילו סגירה בכפייה של העסק על ידי רשויות החוק. אך ורק לאחר שדאגנו לכל זה ניתן להמשיך לטפל בנושא האוכל. אם אתם רוצים עסק למכירת אוכל אז קיימים לא מעט דברים שהכרחי לדעת לפני, מומלץ להשיג אישור משרד הבריאות בשביל למכור מזון. אם לא היית בטוח האם העסק שלך מחויב ברישיון אז התשובה תהיה: כן. עסקים למכירת מזון צריכים שיהיה להם רישיון בשביל להיתקיים.
    - מעוניינים מעבדות מזון? מומחה שלנו ידע להשיג את מדגמי המזון, להחליט על המעבדה וזן הבדיקה ולהעניק למענכם תוצאות מדוקדקות המשקפות את הבעיות. הצוות שלנו מתמחה במציאת זיהומי תברואת מזון בכל מזון. ברור שלמסעדה נדרש היתר וזה למה חשוב לדעת שעל מנת לא להיסתבך בתקלות בהמשך קריטי מהרגע להשיג את הרישיון, היות והיה ובעתיד מישהו יגיש תלונה על העסק תיווצר צרה רצינית.
    - מעוניינים בשירות שיעזור לכם אפילו בשיפוץ? ב-ביו-CARE אפשר לסייע לכם לגבי האישורים מול רשויות החוק. אנו נשיג בשבילכם היתר בניה ונקים בעבורכם תוכניות אדריכליות.
    התובנות שנוכל לספק לכם 1. בנו את העסק שלכם כבר בהתחלה על מנת שלא תמצאו סיטואציה שהינכם עוסקים בדרך שהיא בניגוד לחוק. 2. אל תקלו ראש בקבלת היתר מכירת מזון - אתם יכולים להיתקל בצרות במידה וידווחו עליכם שאתם עובדים ללא רישיון. 3. אם אנחנו רוצים לערוך שיפוץ הכרחי לקחת עזרה מחשברה איכותית ככה ילוו אתכם מהתחלה עד הסוף.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    היי, פה בביוקאר עוסקים בתוכנית מטבח מוסדי. תוכלו לאתר באתר פירוט על השירותים של הצוות שלנו, ולדעת ‏איך ביכולתנו לעזור לכם.
    אנו נוודא שתקבלו תוכנית מטבח מוסדי וכל זה ע''פ החוק ובצורה מסודרת וכמובן על פי תקנות הבריאות. חוץ מהרשאת עסקים המומחים שלנו אפילו מתמחים בבטיחות מזון, ועורכים בדיקות תברואה בענף המזון בעזרת מעבדות.

    חברת ביו-CARE מומחית בקבלת רישוי עסקים או ייעוץ בנושא מזון במסעדות.
    העצות של ביוקאר *בנו את העסק בהקדם בשביל שלא תגיעו למצב שהינכם פועלים בדרך לא ראויה וחוקית. *אל תקלו ראש בבקשת היתר למסעדה - אתם יכולים להיתקל בצרות במידה וידווחו עליכם שאתם עובדים בלי היתר. *אם אנחנו משפצים חשוב לקבל עזרה ממומחים ככה ילוו אתכם בכל שלב ושלב.
    השלבים שנעבור בשביל לקבל תוכנית מטבח מוסדי ומה חשוב לדעת 1. בתור התחלה עדיף לדעת כמה אלמנטים חשובים. קודם כל לדעת טיפה אינפורמציה על זיהום ומזון, האוכל שאנו אוכלים הוא אשר יהיה אחראי ליכולות הבריאותיות של כל אחד מאיתנו, וזו הסיבה שכדאי לבדוק אותו ולוודא שלא קיימים בו חיידקים. בדיקה זו אנו עושים בעזרת מעבדות מיקרוביולוגיות ורק לאחר שיהיו לנו התשובות תהיה לנו מידע באיזה אופן לדאוג לנושא היטב.
    2. לאחר מכן הכרחי שכל אחד ידע שבמקרה שהוא ברצינות מעוניין ב- תוכנית מטבח מוסדי אז מומלץ לו לגשת למקצוענים, המקצוענים של ביוקאר יוכלו לקחת את כל הפתרונות למענך ולספק לך אותם.
    3. שואף לבניית עסק? במידה וזה באמת הדבר שאתה חולם עליו אז קריטי לדעת מספר אלמנטים: ראוי לפתוח את העסק במהירות האפשרית כדי לשלול סיטואציה שבה אתם פועלים בצורה לא חוקית. אחרי שבנינו את העסק והתעסקנו עם כל הבירוקרטיה אנו יכולים להמשיך. עדיף לדעת שהכרחי למנוע דחייה של הקמת העסק כי דבר זה יכול לגרור כנסות וכן סגירה בכפייה של העסק מטעם החוק. רק לאחר שטיפלנו בכל הנ''ל אפשר להיתקדם לסדר את נושא התזונה. אם אנו רוצים עסק בתחום האוכל אז יש המון אלמנטים שחשוב לדעת מעכשיו, מומלץ להשיג רישיון מהמדינה כדי להקים עסקי מזון. במידה ולא היית בטוח האם העסק שהקמת מחויב ברישיון כעת ברור שהתשובה תהיה: כן. מסעדות חייבים להשיגרישיון על מנת לתפקד.
    4. מעוניינים בדיקות מעבדה? מומחה שלנו ידע לקבל את הדגימות, להחליט על המעבדה ואופן הבדיקה ולמסור למענכם תשובות מדוקדקות שישקפו את המצב. צוות ביוקאר מקצועי במציאת בעיות תברואה במסעדות. ידוע שלמסעדות יש צורך בהיתר ובגלל זה הכרחי להבין שעל מנת לא להיסתבך בבעיות בהמשך כדאי כבר מהרגע לקבל את ההיתר ממשרד הבריאות, כי אם בהמשך הדרך אדם יגיש תלונה על העסק אתם תהיו בצרה ענקית.
    5. רוצים מישהו שיעזור לכם אפילו בשיפוצים? אנחנו אפשר לטפל לעסק שלכם בכל האישורים של החוק. אנחנו נדע להשיג למענכם היתר בניה ונקים בעבורכם סקיצות אדריכליות.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
      אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון  

     

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים       הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח       בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח       טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

           

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

           

    לקוח סמוי

           

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     

      היי, כאן בביו-CARE מומחים לגבי בקרת איכות מזון. אתם יכולים לאתר באתר אינפורמציה לגבי הפיתרונות של הצוות שלנו, ולברר ‏כיצד יש לנו אפשרות לעזור לכם. אנו נדאג שיהיה לכם בקרת איכות מזון והכל ע''פ החוק ובאופן מסודר וכן ע''פ תקנות התברואה. בנוסף להרשאת עסקים צוות ביו-CARE אפילו מתמחים בייעוץ לבטיחות מזון, ומתמחים בביצוע בדיקות איכות מזון במסעדות באמצעות מעבדה. ביוקאר מומחית בקבלת רישוי עסקים וכן ייעוץ בנושא בטיחות מזון בחדרי אוכל. השלבים שנצטרך לעבור בשביל לקבל בקרת איכות מזון ומה חשוב לדעת - בתור התחלה הכרחי לדעת כמה כללים חשובים. קודם כל לדעת טיפה אינפורמציה לגבי בטיחות מזון, האוכל שאנו אוכלים הוא זה שיהיה אחראי לחוסן הבריאותי של כל אחד מאיתנו, וזו הסיבה שחשוב לבחון אותו ולוודא שלא קיימים בו חומרים שעלולים לגרום לבעיות עיקול. בדיקה זו אנחנו מממשים באמצעות מעבדות מיקרוביולוגיות לאחר שיהיו ברשותינו התשובות יש ברשותינו מידע באיזו צורה לטפל בזה בצורה הכי טובה. - לאחר מכן קריטי שכל אחד ידע שבמידה והוא ברצינות מעוניין ב- בקרת איכות מזון אז חשוב לו לגשת למקצוענים, המקצוענים של ביוקאר ידעו לקחת את מירב האפשרויות בשבילך ולמסור לך אותם. - רוצה להקים עסק? במידה וזה בכנות הדבר שאתה רוצה אז כדאי לדעת כמה דברים: עדיף להקים את העסק בהקדם האפשרי על מנת לחסוך אפשרות שבה אתם עובדים בניגוד לחוק. אחרי שבנינו את תיק העוסק ודאגנו לכל הניירת אפשר לעבור לשלב הבא. כדאי להיות מודע לכך שקריטי למנוע עיכוב של בניית העסק כי דבר זה יכול לגרור דוחות או סגירה בכפייה של העסק על ידי החוק. אך ורק אחרי שדאגנו לכל הנ''ל ניתן להיתקדם לסדר את נושא משרד הבריאות. במידה ואנו שואפים להקים עסק למכירת אוכל אז יש לא מעט טיפים שעדיף להכיר לפני, קריטי לקבל רישיון ממשרד הבריאות על מנת להקים עסקי מזון. אם לא היית בטוח אם העסק שלך מחויב ברישיון כעת ברור שהתשובה תהיה: חיובית. עסקי מזון מחייבים היתר כדי להיתקיים. - רציתם בדיקות מעבדה מיקרוביולוגית? צוות ביוקאר ידע לקבל את מדגמי המזון, להחליט על המעבדות ואופן הבדיקה ולהעניק לכם תשובות מקצועיות שישקפו את הבעיות. צוות ביו-CARE מקצועי למציאת תקלות תברואה באוכל. ברור שלמסעדות יש צורך באישור ובגלל זה הכרחי לדעת שעל מנת שלא להיסתבך בבעיות אחר כך כדאי מרגע זה לקבל את הרישיון ממשרד הבריאות, היות ואם בהמשך הדרך מישהו יתלונן עליכם אתם תהיו בבעיה ענקית. - רוצים מישהו שיעזור לכם גם בשיפוצים? ב-ביו-CARE נוכל לסייע לעסק שלכם לגבי הניירת מול רשויות החוק. אנחנו נשיג בעבורכם אישורי בניה ונקים עבורכם תוכניות להיתר בניה. הטיפים שיש לנו בשבילכם - בקרת איכות מזון 1. בנו את העסק במהירות בשביל שלא תיגררו למצב שאתם פועלים בצורה שהיא בניגוד לחוק. 2. אל תנהגו בפזיזות בהשגת היתר למסעדה - אתם יכולים להיתקל בצרות אם יוודע לרשויות שאתם עוסקים ללא אישור. 3. אם אנחנו רוצים לערוך שיפוץ קריטי לקחת סיוע ממומחים כך ייעצו לכם כל התקופה.
    ביו-CARE פייסבוק
    ביו-CARE אינסטגרם

    פרטי התקשרות

    כתובת: ת.ד 6061, פתח תקוה
    טלפון: 03-9216430
    פקס: 03-7602047
    דוא'ל: office@bcr.co.il

    Please publish modules in offcanvas position.

    logo.png
    אימייל
    טלפון