fbpx
    Super User

    Super User


    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    שלום לכם, אנחנו בביו-CARE מספקים פיתרונות לגבי תוכנית אדריכלית לעצמאים ופרילנסרים לבדיקת מזון למפעל מזון בירושלים בהיתר משרד הבריאות. אפשר למצוא באתר האינטרנט שלנו המון אינפורמציה לגבי הפיתרונות של הצוות שלנו, ולדעת ‏איך ביכולתנו לסייע לכם.
    אנו נדאג שתשיגו תוכנית אדריכלית לעצמאים ופרילנסרים לבדיקת מזון למפעל מזון בירושלים בהיתר משרד הבריאות וכל זה על פי החוק ובאופן מסודר וכן ע''פ חוקי התברואה. חוץ מרישוי עסקי מזון צוות ביו-CARE גם מספקים בטיחות מזון, ומבצעים בדיקות תברואה במסעדות בעזרת מעבדות.

    חברת bio care עוסקת בהסדרת רישוי לעסקים או ייעוץ בנושא מזון במסעדות.

    הטיפים של ביוקאר

    *בנו את העסק שלכם כבר בהתחלה בשביל שלא תיגררו לסיטואציה שאתם עובדים בדרך לא ראויה וחוקית. *אל תנהגו בפזיזות בבקשת היתר למסעדה - אתם יכולים להיות בבעיות במידה ויוודע לרשויות שאתם עוסקים ללא היתר. *במידה ואתם רוצים לערוך שיפוץ קריטי לקבל סיוע מחשברה איכותית ככה ייעצו לכם מהתחלה עד הסוף.
    השלבים שנצטרך לעבור בשביל לקבל תוכנית אדריכלית לעצמאים ופרילנסרים לבדיקת מזון למפעל מזון בירושלים בהיתר משרד הבריאות ומה חשוב לדעת - בתור התחלה קריטי להבין מספר דברים בעלי חשיבות. הדבר הראשון הוא לקבל מעט רקע בנושא תברואת מזון, המזון שאנחנו ניזונים ממנו הוא זה שיהיה אחראי לבריאות של כל אחד מאיתנו, וזה מדוע כדאי לבחון אותו ולוודא שלא קיימים בו דברים לא בריאים. את הדגימה אנו מבצעים בעזרת מעבדות אחרי שיהיו לנו התשובות יש ברשותינו אינפורמציה באילו דרכים לדאוג לנושא בצורה הכי טובה.
    - אחרי שהבנו קצת על מזון כדאי שכל אחד מכם ידע שאם הוא באמת רוצה מידע לגבי תוכנית אדריכלית לעצמאים ופרילנסרים לבדיקת מזון למפעל מזון בירושלים בהיתר משרד הבריאות אז הכרחי לו לפנות למקצוענים, המומחים של ביו-CARE ידעו למצוא את מירב הפתרונות עבורך ולהעניק לך אותם.
    - משתוקק להקים עסק? במידה וזה בכנות מה שאתה מחפש אז קריטי לדעת מספר דברים: מומלץ לבנות את העסק בהקדם האפשרי במטרה לשלול מצב שבו אתם עובדים בצורה לא חוקית. אחרי שנפתח את תיק העוסק ודאגנו לכל הבירוקרטיה נוכל להמשיך. קריטי להיות מודע לכך שהכרחי לסכל דחייה של פתיחת העסק כי דבר זה יכול לגרום לדוחות או סגירה בכח של העסק על ידי בתי המשפט. אך ורק לאחר שדאגנו לכל הנ''ל ניתן להיתקדם לדאוג לנושא האוכל. במידה ואנחנו רוצים עסק למכירת אוכל אז יש הרבה טיפים שחשוב להבין לפני, קריטי שיהיה לך רישיון משרד הבריאות כדי לפתוח מסעדה. אם הירהרת האם העסק שיש לך מחויב בהיתר אז התשובה היא: כן. עסקי מזון מחייבים רישיון על מנת להיתקיים.
    - מחפשים בדיקות מעבדה מיקרוביולוגית? צוות ביו-CARE ידע לקחת את הדגימות, לקבוע לגבי המעבדה ואופן הדגימה ולהנפיק למענכם תוצאות מקצועיות המשקפות את הבעיות. צוות ביו-CARE מומחה למציאת בעיות תברואת מזון בעסקי המזון. ידוע שעבור מכירת מזון צריך היתר וזו הסיבה שמומלץ לדעת שעל מנת לא להיתקל בתקלות בהמשך הדרך עדיף כבר רגע זה לקבל את הרישיון ממשרד הבריאות, כיוון שאם בשנים הבאות מישהו יתלונן על העסק שלכם אתם תהיו בבעיה ענקית.
    - מעוניינים במישהו שיתמוך בכם אפילו בשיפוץ? אנחנו יכולים לטפל לעסק שלכם בכל ההיתרים מול החוק. אנו נשיג בעבורכם היתר בניה ונכין לכם תוכניות לאישור בנייה.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    היי, אנחנו בחברת ביו-CARE מספקים פיתרונות לגבי מעבדות . אפשר לאתר פה באתר המון מידע לגבי השירותים של הצוות שלנו, ולברר ‏איך אנחנו יכולים לעזור לכם.
    אנו נוודא שתשיגו מעבדות

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    היי, פה בחברת ביו-CARE מספקים פיתרונות לגבי רישיון עסק לעצמאים ופרילנסרים לתברואת מזון לאולם אולמות אירועים במרכז בהיתר משרד הבריאות. אתם יכולים לראות פה באתר מידע על השירותים של הצוות שלנו, ולהבין ‏במה אנחנו יכולים להועיל לכם.
    אנו נוודא שיהיה לכם רישיון עסק לעצמאים ופרילנסרים לתברואת מזון לאולם אולמות אירועים במרכז בהיתר משרד הבריאות והכל על פי החוק ובצורה מסודרת וכמובן על פי חוקי התברואה. חוץ מהרשאת עסקים צוות ביוקאר אפילו מתמחים בייעוץ לבטיחות מזון, ועורכים בדיקות איכות מזון בעסקי מזון בעזרת המעבדה.

    חברת ביו-CARE עוסקת במתן רישוי לעסקים או ייעוץ לבטיחות מזון במטבחים.
    הטיפים שיש לנו בשבילכם - רישיון עסק לעצמאים ופרילנסרים לתברואת מזון לאולם אולמות אירועים במרכז בהיתר משרד הבריאות *בנו את עיסקכם כמה שיותר מהר בשביל שלא תיגררו לסיטואציה שבה אתם עוסקים בדרך לא חוקית. *אל תנהגו בפזיזות בבקשת רישיון למסעדה - אתם יכולים להיות בצרות אם יתפסו אתכם בלי אישור. *במידה ואנחנו רוצים לערוך שיפוץ כדאי להשיג תמיכה מחברה מקצועית בדרך זו יסייעו לכם מהתחלה עד הסוף.
    הדרך שנעבור כדי להשיג רישיון עסק לעצמאים ופרילנסרים לתברואת מזון לאולם אולמות אירועים במרכז בהיתר משרד הבריאות ומה חשוב לדעת - דבר ראשון כדאי לדעת כמה דברים קריטיים. קודם כל לדעת טיפה רקע בנושא מזון, האוכל שאנחנו אוכלים הוא שיהיה אחראי לבריאות שלנו, ולכן כדאי לבחון אותו ולאשר שאין בו חיידקים. את הבדיקה צוות ביוקאר מממשים באמצעות מעבדות מיקרוביולוגיות ורק אחרי שנקבל את התשובות תהיה ברשותינו אינפורמציה איך לטפל בהכל היטב.
    - דבר שני חשוב שכל בעל עסק יבין שבמידה והוא ברצינות מעוניין ב- רישיון עסק לעצמאים ופרילנסרים לתברואת מזון לאולם אולמות אירועים במרכז בהיתר משרד הבריאות אז חשוב לו לפנות למקצוענים, המומחים של ביוקאר יוכלו למצוא את מיטב הפתרונות למענך ולמסור לך אותם.
    - משתוקק לבניית עסק? אם זה בכנות מה שאתה מחפש אז חשוב להבין כמה דברים: כדאי לפתוח את העסק במהירות האפשרית על מנת לסכל סיטואציה שבה אתם עובדים בצורה לא חוקית. אחרי שנפתח את העסק וטיפלנו בכל הניירת אפשר לעבור לשלב הבא. עדיף לדעת שהכרחי לסכל השהייה של פתיחת העסק היות וזה יכול להביא לקבלת כנסות או סגירה בכח של העסק מטעם רשויות החוק. רק אחרי שטיפלנו בכל זה ניתן להמשיך לטפל בנושא האוכל. במידה ואנו רוצים עסק למכירת אוכל אז יש הרבה דברים שכדאי להכיר לפני, מומלץ שיהיה לך היתר ממשרד הבריאות על מנת למכור מזון. אם הירהרת האם העסק שהקמת חייב רישיון אז התשובה תהיה: חיובית. עסקי מזון צריכים שיהיה להם היתר על מנת לתפקד.
    - התעניינתם מעבדת מזון? אנחנו נדע להשיג את הבדיקות, לקבוע לגבי המעבדות וסוג הבדיקה ולתת למענכם תוצאות מדוייקות המשקפות את המצב. צוות ביוקאר מתמחה למציאת תקלות תברואה בכל מזון. ברור שבשביל מכירת מזון צריך אישור וזו הסיבה שכדאי להבין שבשביל שלא להיסתבך בבעיות בהמשך הדרך חשוב כבר מרגע זה לקבל את ההיתר ממשרד הבריאות, היות ואם בשנים הבאות לקוח יגיש תלונה עליכם אתם תהיו בבעיה גדולה.
    - מעוניינים בשירות שיתמוך בכם גם בשיפוצים? בביוקאר יכולים לסייע לכם לגבי ההיתרים מול רשויות החוק. אנחנו נדע להשיג בשבילכם אישורי בניה וניצור עבורכם תוכניות לאישור בנייה.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    מעבדה מיקרוביולוגית לעצמאים ופרילנסרים ליצרן מזון למוסדות חינוך בירושלים בהיתר משרד הבריאות וכל זה חוקי ובאופן מסודר וכן בהתאם ל- חוקי משרד הבריאות. חוץ מרישוי עסקים צוות ביו-CARE גם מספקים ייעוץ לבטיחות מזון, ומתמחים בביצוע בדיקות תברואת מזון בענף המזון בעזרת מעבדה.

    ביו-CARE עוסקת במתן רישוי לעסקים לגבי בטיחות מזון במטבחים.
    מעבדה מיקרוביולוגית לעצמאים ופרילנסרים ליצרן מזון למוסדות חינוך בירושלים בהיתר משרד הבריאות ומה חשוב לדעת 1. בתור התחלה חשוב להבין מספר כללים חשובים. בתור התחלה לקבל קצת אינפורמציה בנושא תברואת מזון, המזון שאנו אוכלים הוא זה שיהיה אחראי ליכולות הבריאותיות של כל אחד מאיתנו, ולכן עדיף לבדוק אותו ולהבטיח שלא קיימים בו חיידקים. בדיקה זו אנו מבצעים בעזרת מעבדות מזון ורק לאחר שיהיו לנו התוצאות תהיה לנו פרטים איך לדאוג לנושא היטב.
    2. לאחר מכן חשוב שכל אחד יבין שבמידה והוא ברצינות מעוניין ב- מעבדות
    העצות שיש לנו בשבילכם 1. הקימו את העסק שלכם במהירות על מנת שלא תיגררו למצב שהינכם עובדים בדרך לא ראויה וחוקית. 2. אל תזלזלו בקבלת אישור עסקי מזון - אתם יכולים להיות בבעיות אם ידווחו עליכם שאתם פועלים ללא אישור. 3. במידה ואנחנו רוצים לערוך שיפוץ קריטי לקחת עזרה מחברה מקצועית ככה ילוו אתכם בכל שלב ושלב.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    למסעדה במרכז ברישיון משרד הבריאות והכל בהתאם לחוק ובאופן מסודר וכמובן על פי תקנות התברואה. מעבר לרישוי עיסקי אנו בנוסף מתמחים בייעוץ לבטיחות מזון, ולוקחים בדיקות תברואה בענף המזון באמצעות מעבדה.
    ביו-CARE עוסקת בהסדרת רישוי לעסקים וכן ייעוץ לגבי בטיחות מזון בחדרי אוכל.
    השלבים שנעבור כדי להשיג בדיקות לעסק למטבח מוסדי למסעדות למסעדה במרכז ברישיון משרד הבריאות אז מומלץ לו לדבר עם מקצוענים, המקצוענים של ביוקאר יודעים לקחת את מרבית הפתרונות בשבילך ולמסור לך אותם.
    3. מעוניין להקמת עסק? אם זה בכנות הדבר שאתה חולם עליו אז כדאי לדעת כמה אלמנטים: כדאי לבנות את העסק כמה שיותר מהר על מנת לסכל סיטואציה שבה אתם עוסקים בדרך לא חוקית. לאחר שפתחנו את התיק במעמ ומס הכנסה וטיפלנו בכל הבירוקרטיה נוכל להיתקדם. מומלץ לדעת שעדיף להימנע מהשהייה של בניית העסק בגלל שדבר זה יכול לגרום לתביעות משפטיות ואף סגירה בכפייה של העסק ע''י רשויות החוק. רק אחרי שטיפלנו בכל הנ''ל ניתן לצעוד לשלב הבא להיתעסק בנושא התזונה. אם אנו מעוניינים בעסק בתחום האוכל אז קיימים הרבה אלמנטים שהכרחי להכיר מעכשיו, כדאי לקבל אישור משרד הבריאות בשביל להקים עסקי מזון. אם תהית האם העסק שהקמת צריך אישור אז התשובה תהיה: חיובית. עסקי מזון מחוייבים באישור כדי לתפקד.
    4. מחפשים בדיקות מעבדה מיקרוביולוגית? אנחנו נדע להשיג את הדגימות, לבחור את המעבדה וזן הדגימה ולהגיש לכם תשובות מדוייקות שישקפו את המצב. צוות ביוקאר מומחה במציאת זיהומי תברואת מזון בכל מזון. ידוע שלמסעדות צריך רישיון ובגלל זה חשוב להבין שכדי לא להיסתבך בצרות בהמשך הדרך הכרחי כבר הרגע להשיג את האישור, היות ואם בשנים הבאות אדם יתלונן על העסק שלכם אתם תהיו בבעיה גדולה.
    5. מעוניינים בשירות שיעזור לכם אפילו בשיפוץ? ב-ביו-CARE אפשר לדאוג לכם בכל ההיתרים של רשויות החוק. אנו נשיג בעבורכם היתר לבנות וניצור בשבילכם תוכניות להיתר.

    העצות של ביוקאר

    1. פיתחו את עיסקכם כמה שיותר מהר כדי שלא תמצאו מצב שהינכם עוסקים בדרך המנוגדת לחוק. 2. אל תקלו ראש בקבלת אישור עסקי מזון - אתם עלולים להיתקל בבעיות במידה ויתפסו אתכם פועלים בלי אישור. 3. אם אנחנו רוצים לערוך שיפוץ קריטי לקבל תמיכה מחברה מקצועית בדרך זו ייעצו לכם לאורך כל הדרך.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    ברוכים הבאים, פה בחברת ביו-CARE מתמחים בתוכנית מזון לעצמאים ופרילנסרים למטבח מוסדי למסעדות . אתם יכולים לאתר באתר פירוט רב על השירותים שלנו, ולהבין ‏כיצד באפשרותנו לעזור לכם.
    הצוות שלנו ידאג שיהיה לכם תוכנית מזון לעצמאים ופרילנסרים למטבח מוסדי למסעדות

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
      אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון  

     

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים       הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח       בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח       טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

           

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

           

    לקוח סמוי

           

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     

     
    למסעדה בצפון באישור משרד הבריאות והכל בהתאם לחוק ובצורה מסודרת וכן בהתאם ל- תקנות התברואה. חוץ מהרשאת עסקים צוות ביוקאר אפילו מומחים בייעוץ לבטיחות מזון, ומבצעים בדיקות תברואה במסעדות באמצעות מעבדות.
    ביו-CARE עוסקת בקבלת רישוי לעסקים לבטיחות מזון במסעדות.
    העצות שלנו - תוכנית אדריכלית לעצמאים ופרילנסרים ליצרן מזון למסעדות *בנו את עיסקכם במהירות בשביל שלא תופתעו בסיטואציה שהינכם פועלים בצורה לא חוקית. *אל תקלו ראש בקבלת היתר למסעדה - אתם יכולים להיות בבעיות במידה ויוודע לרשויות שאתם עובדים בלי אישור. *במידה ואנחנו רוצים לערוך שיפוץ הכרחי לקחת תמיכה מחשברה איכותית בדרך זו יסייעו לכם כל הדרך.
    למסעדה בצפון באישור משרד הבריאות ומה חשוב לדעת למסעדה בצפון באישור משרד הבריאות אז מומלץ לו לפנות למומחים, המקצוענים של ביוקאר ידעו להשיג את כלל האפשרויות למענך ולתת לך אותם.
    3. רוצה להקים עסק? במידה וזה באמת מה שאתה מחפש אז הכרחי להבין כמה אלמנטים: כדאי להקים את העסק בהקדם האפשרי כדי לשלול מצב שבו אתם עובדים בצורה שבניגוד לחוק. אחרי שהקמנו את העסק ודאגנו לכל הבירוקרטיה אנו יכולים להמשיך. כדאי להיות מודע לכך שעדיף למנוע דחייה של בניית העסק היות ודבר זה עלול לגרור דוחות וכן סגירה בכפייה של העסק על ידי בתי המשפט. רק אחרי שדאגנו לכל הנ''ל ניתן להיתקדם לסדר את נושא המזון. אם אנו רוצים עסק למכירת מזון אז קיימים הרבה דברים שמומלץ להבין מראש, כדאי להשיג היתר מהמדינה כדי להקים עסקי מזון. אם תהית אם העסק שיש לך מחויב ברישיון אז התשובה היא: חיובית. עסקי מזון צריכים שיהיה להם היתר על מנת להיתקיים.
    4. מעוניינים מעבדת מזון? צוות ביוקאר ידע לקחת את מדגמי המזון, להחליט על המעבדות ואופן הבדיקות ולהעניק לכם תוצאות מדוקדקות המציגות את המצב. צוות ביוקאר מומחה במציאת תקלות תברואת מזון במסעדות. ברור שעבור מסעדה צריך אישור וזה מדוע הכרחי לדעת שבשביל לא להיתקל בתקלות בהמשך קריטי כבר מעכשיו להשיג את הרישיון, היות ואם בעתיד לקוח יגיש תלונה עליכם תיווצר בעיה גדולה.
    5. מחפשים שירות שיעזור לכם אפילו בשיפוץ? אנחנו נוכל לדאוג לכם לגבי הבירוקרטיה של החוק. אנו נשיג למענכם גרמושקה ונבנה בשבילכם תוכניות להיתר בניה.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
      אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון  

     

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים       הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח       בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח       טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

           

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

           

    לקוח סמוי

           

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     

      היי, פה בביו-CARE מספקים פיתרונות לגבי רישוי רישיון עסק אולם אירועים. אפשר לאתר באתר האינטרנט אינפורמציה רבה על השירותים של הצוות שלנו, ולדעת ‏איך ביכולתנו לעזור לכם. אנו נדאג שתשיגו רישוי רישיון עסק אולם אירועים וכל זה על פי החוק ובצורה מסודרת וכן על פי תקנות התברואה. מעבר לרישוי עסקי מזון הצוות שלנו אפילו מומחים בייעוץ לבטיחות מזון, ועורכים בדיקות איכות מזון בעסקי מזון ע''י המעבדות. חברת ביו-CARE עוסקת בהסדרת רישוי עסקים בנושא בטיחות מזון בחדרי אוכל.

    העצות שנוכל לספק לכם - רישוי רישיון עסק אולם אירועים

    *הקימו את עיסקכם כבר בהתחלה על מנת שלא תופתעו במצב שבה אתם עובדים בדרך לא ראויה וחוקית. *אל תזלזלו בהשגת אישור עסקי מזון - אתם יכולים להיתקל בבעיות אם יתפסו אתכם עובדים ללא אישור. *אם אנחנו מעוניינים לשפץ חשוב לקבל סיוע מחשברה איכותית ככה ילוו אתכם לאורך כל הדרך. השלבים שנעבור בשביל לקבל רישוי רישיון עסק אולם אירועים ומה חשוב לדעת 1. בתור התחלה קריטי לדעת כמה כללים קריטיים. הדבר הראשון הוא לקרוא טיפה רקע על תברואת מזון, האוכל שאנחנו אוכלים הוא אשר יהיה אחראי לחוסן הבריאותי של כל אחד מאיתנו, וזו הסיבה שעדיף לבדוק אותו ולאמת שלא קיימים בו חיידקים. את הדגימה אנו מבצעים באמצעות מעבדות מיקרוביולוגיות לאחר שנאסוף את התוצאות תהיה לנו מידע כיצד לדאוג לנושא כמיטב יכולתינו. 2. לאחר מכן כדאי שכל אחד יבין שבמידה והוא ברצינות רוצה מידע לגבי רישוי רישיון עסק אולם אירועים אז קריטי לו לגשת למקצוענים, המקצוענים שבצוות שלנו יודעים לחפש את מיטב האפשרויות עבורך ולספק לך אותם. 3. שואף להקים עסק? אם זה באמת הדבר שאתה חולם עליו אז חשוב לדעת מספר דברים: מוטב לפתוח את העסק מראש בשביל לשלול סיטואציה שבה אתם פועלים בדרך לא חוקית. אחרי שבנינו את תיק העוסק ודאגנו לכל הניירת אפשר להיתקדם. הכרחי להבין שחשוב לשלול השהייה של הקמת העסק כי דבר זה עלול להביא לקבלת תביעות משפטיות או סגירה בכח של העסק ע''י בתי המשפט. אך ורק לאחר שטיפלנו בכל הנ''ל נוכל להיתקדם להיתעסק בנושא התזונה. במידה ואנחנו מעוניינים בעסק בתחום המזון אז יש הרבה טיפים שחשוב להכיר מראש, חשוב להשיג רישיון מהמדינה בשביל לפתוח מסעדה. אם הירהרת אם העסק שיש לך מחויב בהיתר כעת ברור שהתשובה תהיה: חיובית. מסעדות מחייבים רישיון בשביל לתפקד. 4. רציתם בדיקות מזון? מומחה שלנו ידע לקחת את מדגמי המזון, לקבוע לגבי המעבדות וזן הדגימה ולהגיש עבורכם תשובות מדוקדקות המשקפות את הבעיות. הצוות שלנו מקצועי למציאת בעיות תברואת מזון בעסקי המזון. ברור שבשביל עסק מזון יש צורך ברישיון וזה מדוע קריטי לדעת שעל מנת לא להיסתבך בתקלות בשלבים יותר מאוחרים כדאי כבר מהרגע לקבל את הרישיון, היות והיה ובשנים הבאות לקוח יתלונן על העסק שלכם אתם תהיו בבעיה רצינית. 5. מעוניינים במישהו שיעזור לכם גם בשיפוצים? בביוקאר נוכל לסייע לכם לגבי ההיתרים של רשויות החוק. אנחנו נשיג עבורכם היתר בניה ונקים עבורכם תוכניות אדריכליות.

    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    ד"ר דן בראל

    מבין שלל החיידקים הנמצאים במזון הקבוצה המפורסמת ביותר היא זו של הקוליפורמים. אך מה הפך קבוצת חיידקים זו לנחקרת, הנבדקת ולעיתים אף המרתיעה יותר משאר החיידקים במזון ?. הקוליפורמים היא קבוצת חיידקים גדולה שבה נמצאים חיידקי האי קולי, קלבסיאלה ואנטרובקטר. אלו חיידקים הנמצאים בעיקר במערכת העיכול של בעלי דם חם. בצפייה מבעד למיקרוסקופ נראים כל חברי קבוצת הקוליפורמים- כחיידקים בצורת מקלונים. מרבית הזנים שבקבוצת הקוליפורמים אינם מחוללי מחלות ולכן חשיבותה העיקרית של קבוצת הקוליפורמים היא בהיותה קבוצה אינדיקטורית המצביעה על הרמה התברואית בשלבי הכנת המזון מהחומר גלם, אזורי העבודה, ציוד ההכנה ותנאי האחסון ואילו הימצאותם של קוליפורמים במים מצביעה על כך שהמים מזוהמים ואסורים לשתיה.

    עד תחילת המאה ה-20 גם במדינות המפותחות באירופה ובארצות הברית המים והחלב היו במקרים רבים מזוהמים בחיידקים מחוללי מחלות וצריכתם גרמה לתחלואה במגוון מחלות זיהומיות קטלניות כמו טיפוס הבטן, שיתוק ילדים, דיזנטריה, שחפת וכולרה. מזון ומים מזוהמים היו אחראיים בולטים לתחלואה קשה ואף לתמותה. שיעורי התחלואה והתמותה הגבוהים מחד והמידע הרב שהצטבר  על החיידקים בזכות התפתחותו המהירה של מדע המיקרוביולוגיה באותן שנים הובילו לפיתוחן של שתי טכנולוגיות יעילות ביותר. הראשונה היא חיטוי מי השתייה על ידי כימיקלים כדוגמת כלור והשנייה היא פיסטור החלב- כלומר חימום לטמפרטורה כזו שקוטלת את החיידקים מחוללי המחלות. טכנולוגיות אלו הביאו לצמצום דרסטי בתחלואה הנגרמת ממזון וממים והיו מרכיב עיקרי בעלייה הדרסטית בתוחלת החיים הממוצעת בעולם המפותח בעשורים הראשונים של המאה ה-20. טכנולוגיות אלו העלו מייד עם יישומן שאלה חשובה שהטרידה את יצרני החלב, המזון לתינוקות והרשויות העירונית לאספקת מי שתייה והיא: כיצד ניתן לוודא כי תהליכי קטילת החיידקים יעילים בכל מנת ייצור וכי לא חלה פגיעה באיכות המוצר לאחר שלב קטילת החיידקים כך שהמוצר נחשף לזיהום חוזר. מעבר לניטור של טמפ' הפיסטור או רמות הכלור במים נדרשת בדיקה להמצאות החיידקים במים. מכיוון שבכדי לאתר את מרבית החיידקים המסוכנים במזון או במים נדרשות מעבדות מתקדמות והתהליך אורך זמן רב ועלות גבוהה בעוד שבמקרה של מוצרי חלב תוקף המוצרים הוא קצר לכן נדרש פתרון יצירתי. בשנת 1900 פיתח הרופא והמיקרוביולוג הבריטי אלפרד מקונקי את המצע המעבדתי לגידול חיידקים הקרוי על שמו מתוך מטרה לאתר חיידקים מחוללי מחלות במי השופכין של ליברפול. מרבית המצעים הם שילוב של חומרי הזנה לחיידקים, חומרים המונעים מחיידקים מסוימים להתפתח וזאת על סמך תכונות ביוכימיות האופייניות לכל קבוצת חיידקים וחומרים המשנים את צבעם בעקבות השינוי בחומציות המצע הנגרמים בשל פעילות החיידקים- כך שניתן יהיה לראות את החיידקים- או נכון יותר את מושבות החיידקים. המצע הקרוי על שמו של מקונקי ומצעים דומים שפותחו במהלך השנים עושים שימוש בעקרונות אלו כך שמתאפשר גידול סלקטיבי של חיידקים קוליפורמים על המצע שהוכנס לצלחת הפטרי. כל חיידק מתחלק ל-2 מידי כמחצית שעה ולאחר כ-18 שעות מספר החיידקים יגיע לעשרות מיליארדים. כלומר המעבדה יכולה לאתר את נוכחותם וכמותם של חיידקים קוליפורמים בתוך פחות מיממה !. אך לא כל החיידקים מתפתחים בכזו מהירות ולרובם דרוש להעביר את מושבות החיידקים למצעי מזון אחרים ולבחינת תגובות ביוכימיות נוספות עד לקבלת אישור על סוג החיידק. הטכנולוגיה המעבדתית הביאה במהירות להקמתן של מעבדות במחלבות ובחלקן כבר קרוב ל-100 שנה מיושמת שיטת בדיקת החיידקים בחלב ובמוצרי החלב לאחר שעברו פיסטור, הן במוצרים בתהליך והן באלו המוגמרים. לאיתור חיידקים קוליפורמים. נוכחותם של חיידקים קוליפורמים בחלב מעידה על פיסטור לא יעיל או על כך שציוד ההכנה כמו דוודים, צינורות, מכונות הייצור ומיכלי האיחסון לא נוקו כנדרש והזיהום חדר למוצר ויוביל עד מהרה לקלקולו המהיר ולעיתים אף סכנה בריאותית ללקוח. הפשטות היחסית באיתור הקוליפורמים ומהירות מתן התוצאות הפכו את בדיקת הקוליפורמים לשם מותג לבדיקת חובה לכל מוצרי המזון המעובדים מבחינת תקינות הליך העיבוד והן למוצרים גולמיים מבחינת איכות המוצר, טריותו ורמת הזיהום אליה נחשף. מוצרי בשר, דגים, רטבים, ממרחים, עוגות וקינוחים - כולם נבדקים לנוכחות חיידקים קוליפורמים. אך מדוע נבחרו דווקא הקוליפורמים כמדד לרמת התברואה בבדיקה מעבדתית ?. במגוון רחב של ניסויים נמצא כי הימצאותם של חיידקי קוליפורמים מעידה –כלומר מהווה אינדיקציה – לנוכחות תנאי תברואה ירודים, סיכון לקלקול מזון מהיר וזיהום האופייני למערכת העיכול. מכיוון שאת החיידקים והוירוסים מחוללי המחלות קשה יותר לאתר מבחינת משך הזמן הנדרש לגידול החיידקים והעלויות הכרוכות בכך נבחרה בדיקת הקוליפורמים למדד הבסיסי והראשוני. שימוש בכלי מעבדתי זה ראוי שייערך באופן מקצועי בבחירת סוג הבדיקה הנדרש לכל סוג מזון. ירקות לדוגמא מכילים חיידקי קוליפורמים כחלק מהפלורה הטבעית ולא רק בשל זיהום חיצוני כתוצאה מהשקייה במים לא נקיים ולכן בדיקת קוליפורמים בירק עלולה לספק תוצאות בלתי מהימנות. חיידקי האי קולי, שהם חלק חשוב מקבוצת הקוליפורמים, מעידים באופן ברור יותר על זיהום ממקור צואתי במזון. בעשרים השנים האחרונות פותחו מצעים יעילים המאפשרים גידול מהיר וסלקטיבי של חיידקי אי קולי. על כן החליף חיידק האי קולי בחלק מהמקרים את הצורך בבדיקת הקוליפורמים, בייחוד אלו שנועדו לאתר זיהום ממקור צואתי במזון עם רכיבי ירק. אולם כאשר הדרישה היא לבדיקת רמת התברואה בשלבי ההכנה הרי שבדיקת קוליפורמים יעילה יותר משום שבדיקת נוכחות חיידקי אי קולי ספציפית מידי ועלולה להיות שלילית כלומר להצביע על מזון נקי בעוד שהמזון נמצא בתהליך קלקול.

    לסיכום- עד היום בדיקות לגילוי חיידקים קוליפורמים הן השכיחות יותר מבין הבדיקות במעבדות המזון משום נוחות ואיכות הבדיקה ותוצאותיה. אולם כלי מחקרי זה מצריך יכולת ניתוח של איש מקצוע מתחום המיקרוביולוגיה שתזהה את הצורך בבדיקה לפי סוג המוצר, כמות החיידקים שאותרה במוצר, וכמובן בעת קבלת התוצאות ביצוע חקירה מיוחדת לאיתור גורם הזיהום וסילוקו.

    *ד"ר דן בראל הוא מיקרוביולוג והמנהל המקצועי של חב' ביו-CARE יועצי מזון

    (בראש העמוד צילום של מושבות קוליפורמים על מצע מקונקי)


    Notice: Undefined property: K2ViewItemlist::$item in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 114
    th+03:00_הAMIDTE_אוגוסט+0300RאוגAMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/default/user.php on line 118

    ביום רביעי 29 מאי 2013 נערך כנס מטעם איגוד המסעדות בישראל בשיתוף עם מטי חיפה. הנה טעימה קטנה ממה שהיה שם / באדיבות ירדן בר מנהלת שיווק בחברה ביו CARE דואגים לרישוי עסקים ולבטיחות מזון

    מילות הפתיחה היו של ראש עיריית חיפה מר יונה יהב. ראש העיר תאר את התפתחות חזונו הכוללת פיתוח נרחב של שטחים בעיר באזור הנמל ובאזורים נוספים. הפיתוח מתנהל בצורה מואצת ונועד להגביר את כמות המבקרים בעיר: סטודנטים, תיירים וסוחרים. כיום נבנים במקביל חמישים מלונות בעיר, לצד מגורי מעונות נוספים.

    מטי חיפה התומכת בטיפוח יזמות ופיתוח עסקים, הקימה מערך מיוחד שנועד לשרת את המסעדנים המעוניינים להתפתח ולהקים את עסקיהם הבאים בחיפה. מטי חיפה הוא גוף בעל ניסיון רב ומספר הפניות בשנה של יזמים ובעלי עסקים עומד על כ-2000.

    הכנס הוכתר כבר מתחילתו כהצלחה בשל ההיענות הרבה של בעלי עסקים ויזמים להשתתף בו. לאחר אמירת דברים מפי תמר שמחי זייפר מנכ"לית מטי חיפה ושי ברמן מנכ"ל איגוד המסעדות בישראל, התקיימה הרצאה סוחפת מאת עו"ד עודד ערמוני בנוגע לסוגיות משפטיות בהעסקת עובדים במסעדות.

    סוגיות משפטיות בהעסקת עובדים במסעדות

    בעלי עסקים רבים מתרעמים על העיצומים הננקטים נגדם הנובעים מתלונות של עובדים קבועים וזמניים בעסק שלהם. בעלי העסקים מדברים על חוסר פרופורציה בגובה הקנסות החלים עליהם ועומדים חסרי אונים לנוכח חוסר הצדק לטענתם מצד הרשויות.

    על מנת להימנע מהעיצומים, מונה עו"ד ערמוני מספר פעולות פשוטות שעל המסעדנים לנקוט באופן קבוע:

    • הדבר הראשון שחייב להתבצע בעת קבלת עובד חדש הוא מילוי טופס 101 על ידו.
    • חוק הודעה לעובד – תלונות רבות על מעסיקים מגיעות מעובדים זמניים שלא קיבלו משכורת. בחינה של מקרים שקרו מצביעה על כך שברבים מהמקרים, המעסיקים לא היו מודעים לקיומם של אותם עובדים מאחר ולא המשיכו לעבוד במקום. על מנת להימנע מכל סוג של שיבוש בהבנה ההדדית של העובד והמעסיק, על המעסיק לספק לעובד מסמך "הודעה לעובד" ובו מפורטים תנאי העסקה, פרטים על בעל העסק, ציון של יום המנוחה של העובד (לפי דתו), ימי העבודה ושעות העבודה וכל פרט נוסף וחשוב הנוגע למשרה. דוגמה לטופס זה ניתן למצוא באתר משרד הכלכלה. את המסמך ניתן למסור לעובד עד ל-30 יום מיום העסקתו אך ההמלצה היא לתת הוא כבר ביום הראשון על מנת שלא ישכח. יש לוודא כי העובד מבין את כל הסעיפים במסמך ולבסוף להחתים אותו על מנת לתת למסמך תוקף משפטי במקרה הצורך.
    • עובד שעבד אפילו שעה אחת, זכאי לתשלום בעבורה.
    • יש לבצע מעקב ורישום של כל הכספים הניתנים לעובדים בין שדרך תלוש או מטיפים.
    • מעסיק רשאי להעסיק עובד תשע שעות ביום, חמישה ימים בשבוע מבלי שיהיה זכאי להפסקה. יחד עם זאת, על המעסיק לשלם לעובד עבור ההפסקה במידה והיא אינה הפסקה שהיא נטו עבור העובד. עובד שנמצא בעת ההפסקה זמין למעסיקו חייב לקבל תשלום על כך.
    • עובד שנחשב ל"סטנד ביי" ומגיע שעתיים לפני תחילת המשמרת, זכאי לקבלת תשלום על כך.
    • עובדים המגיעים לישיבת צוות מחוץ לשעות המשמרת שלהם, זכאים לתשלום על אותן שעות.
    • על המעסיק לפרסם הודעת שכר מינימום מאתר משרד הכלכלה, במקום גלוי לעובדים. על המעסיק להתעדכן בשינויים מידי פעם בפעם ולפרסם אותם.
    • חוק שעות עבודה ומנוחה. על בעל העסק לדאוג לכך שיתנהל רישום מסודר של שעות העבודה של כל עובד ועובד ב"יומן מלצרים". במשרד הכלכלה פיתחו אפליקציה למילוי שעות העבודה על ידי העובדים לנוחיותם.
    • תשלום שעות נוספות. על שעתיים ראשונות מעבר לתשע שעות יש לשלם 125% ועל כל שעה נוספת 150%. חישוב שעות נוספות צריך להתבצע לפי יום ולא לפי חודש. מקסימום שעות עבודה של עובד – 12 שעות.
    • משמרת לילה. בין השעות 22:00 – 6:00 בבוקר. המשמרת מתקצרת ל-7 שעות ולאחר מכן יש לשלם לעובד שעות נוספות.
    • עובדים זמניים / שעתיים זכאים גם הם לתלוש משכורת. יש לוודא כי הם מקבלים אותו.
    • בתלוש השכר יש לפרט עד כמה שניתן את היקף העבודה שהתבצעה מבחינת כמות השעות ואת התשלום בפועל.
    • לבעל העסק אסור לנכות כספים שלא כדין. דוגמה: עבור שולחן שברח בלי לשלם.
    • על המעסיק להעביר כספים לפנסיה ולקופות גמל לפי החוק. בהרצאה הבאה שהתקיימה בכנס מאת רו"ח שמוליק הרשפלד, ניתנו כלים וטיפים לביצוע נכון ונוח של התשלומים עבור המעסיקים. בהרצאה זו גם הובהר כי על העובד לשאת בחלק מהנטל של תשלומים אלה כפי שקורה בכל מקום עבודה אחר.
    • חוק עבודת נוער. יש לוודא כי לעובד יש פנקס עבודה ואישור רפואי. יש להקפיד על ההנחיות הנוגעות לעבודת נוער: תשע שעות מקסימום, ניתן להעסיקם רק עד שעה 23:00.
    • בעת עזיבת העובד את מקום העבודה יש לספק לו מסמך ובו פירוט תקופת העסקתו. יש לעשות כן גם אם מדובר על יום אחד בלבד.
    • עובדים זרים. עובד זר שאולץ על ידי המדינה לעזוב את הארץ, דינו כאילו פוטר על ידי המעסיק. המדינה הבטיחה להסדיר את פתיחת החשבונות לחיסכון עבור העובדים הזרים ועד עתה אין מענה לכך. הנושא נמצא בבדיקה של משרד הכלכלה. קיימים פערי מידע רבים בנושא העובדים הזרים ברשויות ובעקבות כך, קיים גם בלבול אצל המעסיקים. ידוע כי על המעסיק לחסוך עבור העובדים הזרים כספים לפיצויים ולפנסיה אך כל ההתנהלות בתחום הזה עדיין אינה מוסדרת. איגוד המסעדות נרתם לבדוק את הנושא ולהגיע להבנה עם הרשויות.
    • בכנס נוסף שארגן איגוד המסעדות למסעדנים בתחילת יוני, הועלו נקודות בעייתיות בנושא של העסקת עובדים ובחוסר ההתאמה בין החוק לבין הצרכים בפועל במסעדות. חוסר ההתאמה נובע מחוסרים של טבחים והצורך להאריך את שעות העבודה של עובדי המטבח הקיימים למשל. עוד נאמר כי החוקים מקשים על המסעדנים להחזיק במלצרים משום שהם מעוניינים לעבוד שעות רבות יותר מהמותר בחוק וכשאין בידי המסעדנים לספק זאת, העובדים עוזבים ועוברים למקומות בהם פחות מקפידים על שעות העבודה לפי החוק.
    • להצטרפות לאיגוד המסעדות פנו דרך האתר http://www.restaurants.org.il או ישירות אל מנכ"ל האיגוד שי ברמן בטלפון 052-5740872. כמו כן, אתם מוזמנים להציע את מקום המפגש לכנס הבא ואת הנושאים שמעניינים אתכם.
    ביו-CARE פייסבוק
    ביו-CARE אינסטגרם

    פרטי התקשרות

    כתובת: ת.ד 6061, פתח תקוה
    טלפון: 03-9216430
    פקס: 03-7602047
    דוא'ל: office@bcr.co.il

    Please publish modules in offcanvas position.

    logo.png
    אימייל
    טלפון