תחומי פעילות

הדרכת עובדים

הצורך בהדרכת עובדים נובע מריבוי התקנים הנדרשים לקיום על ידיהם והם לרב אינם מודעים לכך
לרב, העובדים במטבחים לא עברו הכשרה מתאימה והם פועלים בניגוד לתקנות שהוציא משרד הבריאות. בעת ביקורת אמיתית של משרד הבריאות במקום, חוסר הידיעה עלול להביא לתוצאות לא נעימות ולקנסות.

הדבר בא לידי ביטוי בדרכים רבות, החל ממגע בחלקי גוף, הישענות על קירות מלוכלכים, עישון בתוך המטבח, אכילה מעל סירים, לבישת בגדים שאינם נקיים, אי הקפדה על גילוח ועל שטיפת ידיים.

העובדים לעיתים קרובות ממקמים את המוצרים בצורה פסולה: חיתוך ירקות במדור שטיפת ירקות או ערבוב של חומרים במדורים לא מתאימים. אי שימוש בחומרי חיטוי ו/או שימוש בחומרי חיטוי שפג תוקפם.

דוגמה למקרה שחוזר על עצמו עוסק בהפשרת בשר בשטח הפתוח במטבח ולא במקרר הפשרה המיועד לכך. כאשר בשר מופשר בצורה זו, תהליך ההפשרה שלו אינו אחיד, מה שמשאיר את הטמפרטורות נמוכות בתוך הבשר, בעוד שהחלק החיצוני מופשר ועומד על טמפרטורות גבוהות בהרבה. בשר שהטמפרטורה שלו גבוהה, הוא בשר שהחיידקים בו מתרבים במהירות, מה שעלול לסכן את בריאותם של הסועדים.

דוגמה זו היא אחת מיני רבות והיא תורמת להבנת החשיבות בצורך בהדרכת העובדים.

הדרכת עובדים 5.00/5 (100.00%) 2 votes

פעילויות נוספות

תכנון מטבחים ורישוי עסקים

תוכניות העבודה של חברתנו ידועים ברמת התכנון והגימור ומתקבלות בהערכה רבה הן אצל לקוחותינו והן ברשויות משרד הבריאות והעיריות.

ייעוץ בטיחות מזון

חברת ביו CARE מציבה בעלי מקצוע מהשורה הראשונה בבטיחות מזון בהם: ווטרינרים, תברואנים, מהנדסי מזון וטכנולוגי מזון.

בדיקת מעבדות מזון – בדיקת מעבדה

חברת ביו CARE מבצעת בדיקות במעבדה לצורך הערכת האיכות הבקטריאלית של המזון והמשטחים במטבח.

רישוי לאירועים חד-פעמיים

אירועים חד פעמיים גם כן מחויבים בקבלת רישוי עסקי ואנו דואגים לכל הצרכים מול הרשויות. היתרון שלנו הוא בניצול מרבי של הזמן וחסכון הטרחה עבור המפיקים.