שיתופי פעולה

חברת ביו CARE שמחה לעבוד בשיתוף פעולה עם חברות בעלות מוצרים משלימים לשלנו, לנוחיותכם הסבר קצר וקישורים לאתרים:    

חברת ביו CARE יועצים שמחה לבשר על שיתוף פעולה חדש עם חברת אונליין אורדרינג מבית "תן ביס". במסגרת שיתוף פעולה זה, נהנים לקוחות חברת ביו CARE מלינק לתפריט המסעדה באתר או בדף הפייסבוק שלהם המאפשר הזמנת משלוחים ופיק אפ ישירות מהמסעדה ובתשלום לחשבון המסעדה. פלטפורמה זו מאפשרת למסעדה להרחיב את אזורי המכירה ממכירה פרונטלית למכירה אונליין, להקים מועדון לקוחות ולדוור להם מבצעים וחידושים באמצעות דיוורים ישירים. למערכת ממשק ניהול עצמי מלא וידידותי למשתמש, וכל המידע ניתן לשינוי בכל עת על ידי המסעדה.  חברת ביו CARE מברכת על התקשרות זו ומזמינה עוד לקוחות שלה לקבל פרטים אודות המערכת. לפרטים נוספים אתם מוזמנים להיכנס ללינק 

יפתח ייעוץ קולינרי תפעולי לעסקי מזון מספקת מענה רב תכליתי, מקצועי המשלב בין ליווי תפעולי וקולינאריה לעסקי מזון. מגוון השירותים של יפתח מוביל בשורה התחתונה לחיסכון בהוצאות ושיפור רווחיות. עבור צוות המטבח – יצירת מקום עבודה יציב מתגמל ולאורך זמן. עלויות מזון - חיסכון בעלויות מזון ורכש באמצעות בנית תשתית עבודה מדויקת ומשא ומתן עם ספקים. עלויות כוח אדם - חיסכון בעלויות כוח אדם באמצעות בניית נהלי עבודה וסידור מחדש של מטלות השירות והמטבח. מערך ניהולי - יצירת מערך ניהולי המספק לבעל העסק אפשרות שליטה טובה יותר על הוצאות. שירות ומכירות -  שיפור רמת השירות והעלאת מכירות באמצעות הדרכות שירות ומכירה. תפעול - פתרון בעיות תפעוליות מגוונות (זמני הוצאת מנות וכו') באמצעות יצירת הגדרות ובניית מדיניות תפעול לכל סוג פעולה בעסק. איש קשר: זיו רשף שימחוני  052-8602653 www.yiftach.co.il

סטודיו ברעם הוקם בשנת 2002 ועוסק במיתוג עסקים, מיתוג בתי קפה מסעדות .הבידול שלנו מתבטא בהבנה העסקית והשיווקית שאנחנו מיישמים בתהליך העבודה. בזכות היצירתיות, ההקפדה על האיכות, ההבנה העסקית ושיווקית, היכולת לספק את הפתרון הנכון לצורך והתקשורת הבינאישית המצוינת , מרבית הלקוחות שלנו הם לקוחות נאמנים המלווים אותנו שנים רבות. תהליך המיתוג שלנו מתחיל בלמידה מעמיקה של העסק שלכם. לאחר מכן אנו בוחנים מתחרים מהארץ ומהעולם ולומדים את המסרים השיווקיים השונים ואת קהל היעד. רק לאחר תחקיר מעמיק ויסודי אנו ניגשים לתהליך העיצוב. אנו מנפים ומבודדים את החומרים שהעלנו בתהליך המחקר, וממקדים אותם לעסק שלך. בודקים מספר מרכיבים שדרושים לתהליך העיצוב ויתאימו לעסק – צבעים, צורות, סגנון, ויז'ואלים וכדומה. רק לאחר הכנת כל החומרים הדרושים לעיצוב, אנו ניגשים לגיליון העבודה. במשך העבודה אנו מנסים כיוונים ודרכים שונות להעביר את המסר שגיבשנו בתחילת הדרך. בסטודיו העבודה מתגלגלת בין ידי כל המעצבות וכך מקבלת  אופי וגוון מיוחד וססגוני. הלקוח מקבל מספר כיוונים אפשריים וביעוץ משותף מתקבלת ההחלטה על איפיון העיצוב שלנו – העסק שלך. משם המשך המיתוג זורם לכיוונים מרתקים ומיוחדים, וכל זאת כתוצאה מסגנון עבודה משולב ומסונכרן. הגישה שלנו כל הצוות שלנו מעורב בכל פרויקט, ואנו עובדים בסינרגיה מלאה, במקצועיות, מסירות ואהבה. אנו מאמינים שזהו תמהיל הכרחי לתהליך המשלב יצירה והבנה עסקית, ומתעל את כל מאמציו למטרה אחת בלבד – הצלחת הלקוחות שלנו. ליצירת קשר פנו אל לימור ברעם 050-7644483 אתר: www.studiobaram.co.il

חברת נגישים ברשות מורשה נגישות מתו"ס ( מבנים, תשתיות וסביבה).
אדריכל משה מנו, מתמחה במתן ייעוץ כולל בנושא נגישות בכללו יעוץ בנושא נגישות לעסקים – לטובת רישוי עסקים. רשות הרישוי אינה מאשרת רישיון או היתר זמני לעסק טעון רישוי שהוא מקום ציבורי או שירות ציבורי, אלא אם כן מצאה כי קוימו הוראות הנגישות לפי פרק ה´1 לחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות, על סמך חוות דעת של מורשה לנגישות מורשה מתו"ס ונגישות שירות. עם הנגשת העסק לטובת רישוי העסק, יזכו העסקים לכלול במעגל לקוחותיהם את כל אותם אלה שלא נכללו בו עד היום, לתרום לשילוב אנשים עם מוגבלות בחברה ולהימנע מתביעות משפטיות בעתיד. אשת קשר: דפנה שומרוני 050-2020245 www.negishim.co.il

 

לוטם הנדסת מזון לחיסכון בעלויות של שמן הטיגון. מה מקלקל שמן? תשובה: שאריות מזון, מים שיוצאים מהמזון וסבון שנשאר מהניקוי של הצ'יפסר. ההמלצה הא לא לנקות את הצ'יפסר עם מסיר שומנים על בסיס יום יומי, אלא להשתמש בפילטר רב פעמי מתוצרת ארה"ב. אופן הפעולה: בסוף היום מורידים את השמן לכלי וכאשר מחזירים אותו לצ'יפסר, מעבירים אותו דרך הפילטר בעל 4000 החורים. בפילטר אחד ניתן להשתמש בין 500-1000 פעמים. להשלמת הטיפול בשמן, לא מספיק רק לנקות אותו, חשוב גם להשתמש באבקת FRY POWDER הסופגת את הקלקול ועל ידי כך, מאפשרת את השימוש בשמן לתקופה ארוכה יותר – מה שמאפשר חיסכון של עשרות אחוזים בעלות רכישת השמן. יורם לוטם 052-2658050 http://www.lotemfood.com/




קליר – מפעל לחומרי ניקוי עם וותק של 30 שנים
קליר הוקמה בשנת 1984 כחברה המתמחה בייצור ובשיווק מוצרי צריכה למגזר המוסדי – תעשייתי בישראל. גאוותינו הגדולה היא בהון האנושי, לכל לקוח צוות קבוע המלווה אותו מההזמנה ועד האספקה, ואנו מאמינים כי איכות המוצר בשילוב עם איכות השירות הם הנוסחה להצלחה. בזכות מחלקות המחקר, הפיתוח והטכנולוגיה המתקדמות במפעלי הקבוצה, אנו מסוגלים להעניק ללקוח את המוצרים הטובים ביותר במחירים המשתלמים ביותר. בין אלפי לקוחותינו תמצאו רשתות בתי המלון, שירותי הסעדה ואירוח, מפעלי תעשייה, משרדי ממשלה ועוד.  איש קשר : מנשה 052-5223110 http://www.klir.co.il/

 

חברת UPSALE מתמחה בשילוב שבין מערכות בקרת איכות שרות ומכירה על ידי לקוח סמוי ולקוח אמיתי לבין מענה בתחומי ההכשרה והייעוץ הארגוני לנקודות המכירה. מפעילה מערך בקרים איכותיים לסקרי לקוח סמוי באוריינטציה של מכירה שירותית. מתחייבת למתן מידע מקיף, דיווחים בזמן אמת על אירועים חריגים. מספקת דוחות מפורטים בנושאי תפקוד, איכות המכירה, רמת השרות, הופעה, מיומנויות סגירת עסקה, העברת ערכי הארגון וממדים נוספים לפי צרכי הלקוח. מתאימה שאלות ספציפיות תוך התייחסות לשונות בין אזורים, סניפים, ונושאים ייחודיים. מוסרת מידע מלא ללקוח לצורך יצירת שקיפות מלאה, הפחתת תלונות והגברת שביעות רצון. אשת קשר: דפנה  ליבר 054-4333178 www.upsale.co.il

שיתופי פעולה 4.67/5 (93.33%) 3 votes