nd+03:00_שPMIDTE_אוגוסט+0300RאוגPMIDT
    Notice: Undefined offset: 1 in /home/ביו-CARE/public_html/templates/shaper_helix3/html/com_k2/templates/ssw/item.php on line 43
    נכתב ע"י 

    בקרת איכות לעסק לבטיחות מזון למסעדות | למסעדה בצפון באישור משרד הבריאות

    דרג פריט זה
    (0 הצבעות)

    השירותים שלנו:

    רישוי עסקים

    ועסקי מזון

    שירותי תברואה

    בדיקות מעבדה

    רישוי מוסדות חינוך

    גני ילדים וצהרונים

    רישיון עסק מזון ופתיחת עסקי מזון באישור משרד הבריאות

    ייעוץ מזון בדיקות מעבדה ובקרת איכות מזון רישיונות ביקורות ובדיקות עבור מוסדות חינוך, גני ילדים וצהרונים
    אישור יצרן מזון מעבדות מיקרוביולוגיות לבדיקת מזון

    והנה שירותים נוספים שאנחנו מעניקים: מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

    תברואה

    מעבדה

    רישוי עסקים

    רישוי מוסדות חינוך

    תזונה בצהרונים וגני ילדים

    ביקורות שטח

    דגימות מעבדה למזון

    תיכנון מטבחים ע"פ תקנות משרד הבריאות

    הפקת רישיונות לגני ילדים ולמוסדות חינוך ע"פ פרוגרמה

    בדיקת ארוחות צהריים ומזון בגנים

    ביקורות תהלכי מזון

    דגימות משטחים

    אישור משרד הבריאות למסעדות רישיונות יצרן ומפעלי מזון

    ביקורת תברואן שנתית והפקת דוח למשרד החנוך ולמרמנת בדיקת ספקים
    הדרכות לעובדי מטבח ערכים תזונתיים תוכנית סניטרית מלאה ביקורת בטיחות בדיקת ערכים קלוריים
    בקרת ספקים וקייטרינגים הרצאות לגננות ולהורים
    בקרת אירועי וירידי שטח בדיקת ערכים תזונתיים במזון
    בקרת תהליכי מטבח טעימות ותצפיות

    בקרת גנים בתי ספר ישיובת ופנימיות

    הפקת דוחות חודשיים רבעוניים

    לקוח סמוי

    מצאתם? התעניינתם? צרו איתנו קשר: 039216430

     
    למסעדה בצפון באישור משרד הבריאות וכל זה בהתאם לחוק ובאופן מסודר וכמובן ע''פ תקנות התברואה. מעבר לרישוי עסקי מזון אנחנו גם מתמחים בייעוץ לבטיחות המזון, ומתמחים בביצוע בדיקות בריאות-מזון בעסקי מזון בעזרת מעבדות.
    חברת ביו-CARE עוסקת במתן רישוי עסקים בנושא מזון במסעדות.
    השלבים שנעבור בשביל לקבל בקרת איכות לעסק לבטיחות מזון למסעדות למסעדה בצפון באישור משרד הבריאות אז עדיף לו לגשת למומחים, המקצוענים שבצוות שלנו ידעו למצוא את מרבית הפתרונות עבורך ולהעניק לך אותם.
    3. רוצה להקמת עסק? אם זה בכנות מה שאתה חולם עליו אז כדאי לדעת מספר אלמנטים: כדאי להקים את העסק כמה שיותר מהר כדי למנוע סיטואציה שבה אתם עובדים באופן לא חוקי. לאחר שבנינו את התיק במעמ ומס הכנסה ודאגנו לכל הבירוקרטיה נוכל לעבור לשלב הבא. הכרחי להיות מודע לכך שהכרחי לסכל דחייה של הקמת העסק כיוון שזה עלול להביא לקבלת כנסות ואפילו סגירה בכח של העסק מצד רשויות החוק. אך ורק לאחר שטיפלנו בכל זה ניתן להיתקדם להיתעסק בנושא המזון. אם אנו מעוניינים בעסק בתחום האוכל אז קיימים כמה אלמנטים שקריטי להבין מעכשיו, חשוב להשיג אישור מהמדינה על מנת להקים עסקי מזון. במידה והירהרת אם העסק שהקמת חייב אישור כעת ברור שהתשובה היא: חיובית. עסקי מזון מחייבים אישור כדי להיתקיים.
    4. מעוניינים בדיקות מזון? צוות ביוקאר ידע לקחת את הדגימות, לבחור את המעבדה וזן הבדיקה ולהעניק לכם תשובות מקצועיות שיציגו את הבעיות. צוות ביוקאר מומחה למציאת בעיות תברואה בעסקי המזון. ידוע שעבור מסעדות צריך היתר וזה מדוע קריטי לדעת שכדי שלא להיסתבך בתקלות יותר מאוחר חשוב מרגע זה להשיג את האישור, מפני שהיה ובשנים הבאות לקוח יגיש תלונה על העסק שלכם תיווצר בעיה ענקית.
    5. רוצים מישהו שיעזור לכם גם בשיפוץ? אנחנו יכולים לסייע לעסק שלכם לגבי האישורים מול החוק. אנו נשיג עבורכם גרמושקה וניצור למענכם תוכניות להיתר בניה.

    הטיפים של ביוקאר

    1. בנו את העסק בהקדם כדי שלא תמצאו סיטואציה שאתם עובדים בדרך לא ראויה וחוקית. 2. אל תזלזלו בבקשת אישור מכירת מזון - אתם יכולים להיתקל בצרות במידה ויתפסו אתכם פועלים ללא אישור. 3. במידה ואתם מעוניינים לשפץ חשוב לקחת תמיכה מחברה מקצועית בדרך זו ילוו אתכם לאורך כל הדרך.
    facebook.png

    פרטי התקשרות

    כתובת: ת.ד 6061, פתח תקוה
    טלפון: 03-9216430
    פקס: 03-7602047
    דוא'ל: office@bcr.co.il

    Please publish modules in offcanvas position.

    facebook_page_plugin
    logo.png
    אימייל
    טלפון