אודות

חברת ביוCARE עוסקת בהסדרת רישוי עסקי וייעוץ לבטיחות מזון במטבחים בבתי אוכל
תהליך הרישוי העסקי כולל תכנון המטבח על ידי מהנדסי החברה על פי תקנות התברואה הנדרשות על ידי משרד הבריאות.
הייעוץ לבטיחות מזון כולל עריכת בדיקות תברואה במטבחים, הדרכות לעובדים ולקיחת דגימות מזון ומשטחים לבדיקה במעבדה לצורך הערכת האיכות הבקטריאלית של המזון.

החברה פועלת משנת 2004 ומובילה במתן שירות אמין, יעיל, מקצועי ומהיר וזאת הודות לניסיוננו העשיר מול משרד הבריאות בפרט ומול המשרדים העירוניים והממשלתיים בכלל.

אנו מספקים שירות למסעדות, רשתות מזון, הפקות מופעים, ירידי מזון, בתי מלון, אולמי שמחות, חברות קייטרינג, בתי קפה, קונדיטוריות, בתי אבות, בתי חולים, בתי ספר וגני ילדים.

מנהל תחום ייעוץ לבטיחות מזון ד"ר דן בראל – מיקרוביולוג המומחה למיקרוביולוגיה והיגיינה של המזון
בעל ניסיון של כעשרים שנה הן במגזר הציבורי כמנהל מעבדות מזון במשרד הבריאות ומכון התקנים והן כמנהל אבטחת איכות במפעלי מזון וכיועץ איכות מזון בחברות פרטיות. ד"ר בראל צבר ניסיון רב באיתור גורמי זיהום במערכות ייצור מזון במפעלים המובילים בארץ, בטיפול רב מערכתי בליקויי תברואה ובשיפור בטיחות המזון הן במפעלי מזון והן במטבחים מוסדיים גדולים וקטנים. לאורך השנים פרסם ד"ר בראל מאמרים בעיתונות המקצועית והכללית על נושאי בריאות ומזון

מנהלת תחום רישוי עסקים עינת חזן – הנדסאית עיצוב פנים ואדריכלות
במסגרת תפקידה, מלווה עינת את הלקוחות לאורך התהליך, החל משלב התכנון, דרך התהליכים הבירוקרטים ועד לקבלת הרישיון. התהליך מתבצע תוך דאגה והתחייבות לשמור על דרישות הלקוח בשילוב התחשבות בתנאי השטח. מוטו: כשעובדים מסודר מגיעים לתוצאות מהר יותר.